SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Moral ve Motivasyon Olarak Yüksekteyiz"

0
Güncellendi - 2018-08-23 23:02:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Khalid Boutaib (soldaki), Kayserispor deplasmanından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Boutaib, “Gol atmak tabi ki her oyuncu için önemli ama benim için o kadar önemli değil. Takım galip geldiği sürece benim gol atıp atmamam önemli değil. Ama goller de gelecek” dedi.

Boutaib, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatarak, “Geçen sene her iki maçta da galibiyet almamıza rağmen en çok zorlandığımız takımlardan birisiydi. Biz şuan moral ve motivasyon olarak çok yüksekteyiz. İnşallah geçen sezon ki iki maçın tekrarını bir kez daha yaşayıp, bir galibiyet daha alırız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da mutlu olduğunu dile getiren Faslı golcü, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sadece ben değil, ailemde burada. Malatya’ya iyi bir uyum sağladığımızı düşünüyorum. Bu da benim performansımı pozitif şekilde etkiliyor.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ümit (5 yıl önce)
    Çıkın ve Ertuğrul sağlam a kim olduğumuzu gösterin çocuklar
    0
    0
    Yanıtla