SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet Ortalığı Birbirine Kattı

0
Güncellendi - 2019-10-16 01:47:30
Motosiklet Ortalığı Birbirine Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akaryakıt istasyonundan atık toplayan gencin çalışır durumda bıraktığı motosiklet, park halindeki araca çarptı. Motosikleti durdurmak isteyen vatandaşın çabası yeterli olmazken, motosiklet ortalığı birbirine kattı.

Motosikletle kağıt toplayan genç, bir akaryakıt istasyonuna geldi. Gencin, motosikletini çalışır vaziyette bırakarak çöpteki kutuları almaya gitmesinin ardından olanlar oldu.

Bir süre sonra hareket eden motosiklet, önce park halindeki otomobile çarptı. Bu sırada vatandaşlar ile motosikleti kullanan genç, motosikleti durdurmak istedi ancak başarılı olamadı. Akaryakıt istasyonunun içinde dönen motosiklet, bir vatandaşla birlikte tekrar aynı araca çarptı.

Motosikleti durdurmak isteyen bir vatandaş, motosiklet ile otomobil arasında sıkışarak hafif yaralandı. Otomobile çarptıktan sonra yeniden dönen motosikleti bir vatandaş ile motosikletin sürücüsü arkasına asılarak güçlükle durdurdu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abdurrahman (4 yıl önce)
    Bize ışıkta yaya geçidinde park halinde sigara kontrolünde emniyet kemeri kontrolünde cep telefonu kontrolünde bir açık yakalayıp ceza yazmaya çalışan emniyet mensupları mevzu özellikle bu araçları kullanan plakasız sigortasız aynasız ışıksız ve belkide ehliyetsiz proje dışı sepetler takan suriyeli leri neden görmüyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    şu kağıt toplayıcılara bir düzen getirilsin.Trafiği birbirine katıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eleştiri (4 yıl önce)
    Malatya medyası gerçekten olup bitenlerden Bi haber. Ben bu haberi ulusal medyada iki gün önce gördüm. Çok geride kalıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Neden haberde suriye uyruklu oldugunu belirtmediniz ?!
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (4 yıl önce)
    Suriyelidir ceza yazamazlar vatanın öz evlatlari
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil yıldıran (4 yıl önce)Asena isimli kullanıcı yorumuna
    Bizim gençler kahve köşelerinde günlerini geçirirken, çöplerin içinden geri dönüşüm maddeleri toplayarak ülke ekonomisine de katkıda bulunan Suriyeliler öz evlattır. Bence Suriyeliler yerine önce kendinizi sorgulayın
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (4 yıl önce)
    Ucuz atlatilmis geçmiş olsun ancak kuş ucurarak araçlara ceza yazarlar burası Malatya
    0
    0
    Yanıtla