SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosikletli Kuryelere Silahlı Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Yavuz Selim Mahallesi TOKİ'de telefonlarıyla öz çekim (selfie) yapan 2 motosikletli kuryeye saldırıp ateş açtıkları öne sürülen 3 kişi aranıyor. Açılan ateşten kurtulmak isterken kendisini yol yanındaki çukura atan kuryelerden birinin hafif yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, olay 01.00 sıralarında kentin yüksek kesimlerinden olan Yavuz Selim Mahallesi TOKİ Konutları Eski Diş Hastanesi civarında meydana geldi. Motosikletli kuryelik yapan Fikret Y. ile Mehmet Y., motosikletlerini park edip, cep telefonuyla şehir manzaralı öz çekim yaparken, yanlarına gelen otomobildeki 3 kişinin saldırısına uğradılar. Motosikletleri deviren şahıslardan biri pompalı tüfekle ateş açarken, kuryelerden biri kendisini yol kenarındaki çukura atarak saklanmak istedi ve hafif yaralandı.

Saldırganlar olaydan sonra geldikleri otomobille kaçarken, silah seslerini duyan vatandaşlar polisi aradılar. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları araştırmada 2 boş fişek kartuşu buldular. Kuryelerin ifadelerini alan polisler, aracın ve içindeki şahısların belirlenmesi, yakalanması için çalışmalara başladılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyali (2 yıl önce)
    Malatyayi dışardan gelenler bozdu Malatya insanı Türkiye'nin en medeni insaniyken şuan yaşanması bile mümkün olmayan bir şehir oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Memlekt acik hava timathane resmen. Yasananlar akla ziyan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Buraya 1+1 konutları planlayanlar idareciler amacınız sosyalleştirmek ise sizde eviniz etrafına 1+1 konutları inşa ettirerek sosyalleşmeye ortak olun hadi hodri meydan madem halk ile içe içe olmak buysa yapında görelim! 15-20 yıl olacak buradaki insanlar buraya küçükde olsa bir polis merkezi kurulsun diye diye bugünlere kadar geldik halen hiç bir gelişme olmadı. Var olan her şeyi alıp götürdünüzzz. (Diş hastanesi, sonradan hastaneye çevrildi onunda götürdünüz, var yok bir tane esenlik vardı onuda götürdünüz. Zaten Muhtarın işi gücü 1+1 lerle ilgilenmek bir gün aşağı kesimlerde görmüyoruz böylemi muhtarlık yapılır... Kaderine terk ettiniz buradaki 20 bine yakın insanı... İşiniz gücünüz Fahri Kayahan, Altın Kayısı, Tecde hattına hizmet aman orada bir şey aksamasın... Gelin buraya bir bakın kaldırımlar delik deşik bir asfaltlama yaptılar yamalı bohça gibi her taraf. Rabbime haval ediyorum sizin bu ayrımcı uygulamalarınızı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumun çok güzel helal olsun ama belki yine gider oy verirsiniz
    0
    0
    Yanıtla