SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTTB'den İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2017-06-19 20:59:54
MTTB'den İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MTTB Malatya Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Karayel, Ramazan ayının önemine dikkat çekerek, gençlere öğütlerde bulundu. Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da katıldığı iftar programının ardından Başkan Karayel, MTTB Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç’ın ev sahipliği yaptığı MTBB bölge toplantısına katıldı.

Toplantıya MTTB Adıyaman, Şanlıurfa, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ ve Sivas teşkilatları üyeleri de katıldılar. Genel Başkan Karayel bölge toplantısının ardından da teşkilat üyeleri ile birlikte sahur yaptı.

POLAT'A ZİYARET..

Bu arada Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, bölge iftarına katılmak için geldiği Malatya’da Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Hizmet Binasına Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç ve Yönetim Kuruluyla birlikte gelen Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’i Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kapıda karşılayarak makamında ağırladı.

Milli Türk Talebe Birliğinin bölge iftarına katılmak için Malatya’ya geldiğini söyleyen Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, “Yeşilyurt Belediye Başkanımıza Milli Türk Talebe Birliğine verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bütün sivil toplum kuruluşlarına,  toplumun bütün kesimlerine kuşatıcı belediyecilik anlayışı içerisinde yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederim. Teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettiğimiz Başkanımızla gündemdeki gelişmeler üzerine çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bizleri çok güzel bir ortamda ağırlayan Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı,  Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’i Malatya ve Yeşilyurt İlçesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Milli Türk Talebe Birliği’nin mazisi ve geçmişiyle örnek alınacak kuruluşlar arasında yer aldığını dile getiren Başkan Polat, “Ülkemizin birliği ve dirliği açısından önemli görevler üstlenmiş Milli Türk Talebe Birliğinde değerli büyüklerimiz görev yapmaktadır. Mazisi ve geçmişi ile örnek alınacak kuruluşlar arasında yer alan Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi gençlerimize yönelik faydalı hizmetlerde bulunuyorlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak; sivil toplum kuruluşlarına destek oluyoruz, birlikte yol yürüyoruz ve onlara paydaş oluyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizden ödün vermeden en güzelini yapmak için çaba sarf ederken diğer taraftan sosyal, kültürel, çevresel ve sportif alanlarda gerek belediyemizin imkânları gerekse de sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Genel Başkanı ve misafirlerimizi Belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk” diye konuştu.

Samimi ve karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaretin sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Milli Türk Talebe Birliği Genel Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’e günün anısına ‘elif-vav’ tablosu ile kayısı paketi hediye etti.

Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ile Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu’da hazır bulundu.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız