SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ Rektöründen Soylu'ya 'Şükran' Ziyareti

0
Güncellendi - 2021-06-08 18:21:29
MTÜ Rektöründen Soylu'ya 'Şükran' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek bir süre görüştü.

Rektör Aysun Bay Karabulut, ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, "İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile bir araya gelerek Malatya'mız, ülkemiz için hedeflerimiz ve geleceğe dair uluslararası projelerimiz hakkında bilgiler arz ettik. Sayın Bakanımıza üniversitemize destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

"Nerede olursanız olun, O (Allah),  sizinle beraberdir"  yazılı hat tablosu hediye etti

Rektör Aysun Karabulut, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, üzerinde, Hadid Suresi 4. ayetinde yer alan,  "Nerede olursanız olun, O (Allah),  sizinle beraberdir" cümlesinin yazılı olduğu Arapça hat tablosu hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Kur'an-ı Kerim Meali'ne göre, Hadid Suresi 4. Ayeti'nin tamamının meali şöyle:

"Gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra arşa istivâ eden O’dur. Toprağa giren ve ondan çıkan, gökten inen ve ona yükselen her şeyi bilir. Nerede olursanız olun O sizinle beraberdir. Allah yaptıklarınızı görmektedir".

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • ahmet (2 yıl önce)
    Anlaşılan sırtınızı dayayacak biri arıyorsunuz. yada milletvekilliğine. bu millet uyandı artık. ablanızdan az çekmedi. sıra sizemi geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Allahi katmadan siyaset yapın lütfen. Bu ülkenin tek müslüman siz değilsiniz. Sıkıntılı günler yaşayan birine destek olabilirsiniz ama bunda makamınızı kullanmak ne kadar doğru. Yoksa siyasete girmeyi mi düşünüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit (2 yıl önce)
    Okulun etrafında o kadar kayısı üreticisi var keşke gidip onların sorunlarıyla ilgilenseydin…!
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    duyduklarımızdan sonra muhtemelen tebrik etmeye gitmiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel (2 yıl önce)
    Sayın editör tahminimce sizde Aysun Bay Karabulut gibi Malatya’da ikamet etmiyorsunuz yada ayda bir kaç gün burdasınız diye düşünüyorum…Lütfen artık gerçek haberler okumak istiyoruz…Aysun Bay Karabulut’un şuan haftada kaç kişiyle mahkemelik olduğunu neden kaleme almıyorsunuz?? Neden gerçekler yerine özgeçmişini yayınlama ihtiyacı duyuyorsunuz??
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel (2 yıl önce)
    Rektör Karabulut mesela şunları söylemiş olabilir mi: sayın Bakanım göreve geldiğimden bu yana 7-8 Rektor Yardımcısı, 4 Genel Sekreter, 7-8 Daire Başkanı, 5-6 Şube Müdürü ve sayısız 4-D kadrolu işçilerin görevlerine son verdim bir kısmı ile mahkemelerim devam ediyor…Uzun lafın akademik anlamda elle tutulur gözle görülür birsey yapamadım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Pîr (2 yıl önce)
    Ne kadaŕda Öznur hanıma benziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • gzl-gzl (2 yıl önce)
    Ablasınında Ağarla boy boy fotoğrafı vardı yanılmıyorsam..Bunda bii suç yok..herkes herkesle fotoğraf çektirebilir..herkes herkesi ziyaret edebilir..mani yok...!
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (2 yıl önce)
    vay memleket vay...!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Çok önemli bir görüşme.
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (2 yıl önce)
    Canım Türkiye selam ve sevgiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Rektör hanım Yanında Şükrüye T. hanımefendiyi de götürseydi, iyi olurdu. Bu kadar yağ çekmeye gerek yok, ikinci dönem mevcut C.B. iktidarda olursa yeniden atanırsınız. İktidar değişirse zaten atanma şansınız yok. Bilim üretin. Üniversiteyi en azından Türkiye' de belli bir seviyeye getirmeye çalışın. Ama siz, reklam yapmaktan, sürekli gezmekten üniversiteye vakit bulamıyorsunuz. Tebrikler!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Üniversite ve bilim adına çok önemli bir ziyaret olmuş. Sayın rektör hiç durmadan yorulmadan çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati (2 yıl önce)
    Sn. Bakanım Vallahi de Billahi de Tallahi de zaman kaybı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu tablo var ya.... Bilim için önemli bir buluş. Malatya eğitimi için müthiş bir katkı. Turgut Özal ismine yaraşır bir hareket. Malatyalılar davul zurna ile karşılar artık. Alkışlıyorum Aysun Hanımı. Egitime ogretime bilime bakış açımız bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Sayın rektör sayın içişleri bakanımızın engin tecrübelerinden istifade etmişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    gezici rektör... ilk ingilterede ne varsa getirecem dedi paso külliyeye yakın isimlere konferans peşinde... rektör hanım kendi istikbalini kovalıyor kocaman bir meslek yüksek okulu etti üniversitesini... olan özalın o güzel ismine oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Sayın Bakana dezenfektan da hediye etmiş mi? Hani üniversite üretiyormuş ya, ondan sordum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Üniversitede galiba iş yok.rektör hanım paso geziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44m (2 yıl önce)
    Evet Allah herşeyi görür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)
    “İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile bir araya gelerek Malatya’mız, ülkemiz için hedeflerimiz ve geleceğe dair uluslararası projelerimiz hakkında bilgiler arz ettik " Yanlış okumadın değil mi ? İç işleri bakanını bilgilendirdiğiniz bu konuların ana başlıklarını da bizlerle paylaşır mısınız lütfen sayın rektör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Allah iyi yaptıklarınızı görür ama o herşeyi görür. Allah iyilerle beraberdir. Aysun Hanım geleceğe yatırım yapıyor aklınca. Tüm Malatya herşeyi biliyor. Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    ALLAH yaptıklarıñızı görmektedir ne güzel bir tevafuk k
    0
    0
    Yanıtla