SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhalefetteyiz Diye mi Hizmet Gelmiyor?"

0
Güncellendi - 2017-10-10 05:29:41
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, ilçede başlayan içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarının ardından sokakların yürünemez hale geldiğini, Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarını bir türlü başlatmadığını belirterek “Muhalefet partisiyiz diye mi Hekimhan’a hizmet gelmiyor?” diye sordu.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin sunumunun ardından ilçedeki alt yapı sorunlarını dile getiren Başkan Aliseydi Millioğullarına yanıt veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ise “Şırnak ve İskenderun’dan bütümlü asfalt alıyorduk. Bölgedeki sıkıntılardan dolayı sevkiyat durdu. Onun aşılması bekleniyor” diye yanıtlarken,  Yol ve Asfalt dairesinin bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısı Sinen Çeçen ise, asfalt sorununun bölgedeki sıkıntılarla bir alakasının olmadığını, her sene aynı mevsimde benzeri sorunun yaşandığını, asfaltlama yapılacak bölgeler için ilk etapta Kırıkkale ve İzmit’ten asfalt alımı yapacaklarını söyledi.

Maalesef İller Bankası marifetiyle yapılan alt yapıda sıkıntı var”

Koordinasyon Kurulu toplantısında Büyükşehir Belediyesi’nin sunumunun ardından söz alan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Hekimhan’da2016 yılında kanalizasyon çalışmaları başladı.  Müteahhitler içmesuyu alt yapı çalışmaları esnasında bir sürü arızalar yaptılar. Yaklaşık 3 ay önce Hekimhan merkezdeki 12 muhtarla Ahmet Çakır’ı ziyaret ettik. Hekimhan toz toprak içinde. Maalesef Hekimhan Belediyesi olarak bu alt yapı çalışmaları için kilit taşları söktük, her hazırlığı yaptık. Bu çalışmalardan sonra ilçe merkezi berbat durumda. Asfaltlanması gereken yerler bir türlü asfalt yapılmadı.  Muhalefet partisi olduğumuz için mi Hekimhan’a hizmet gelmiyor. Sebebini öğrenmek istiyorum” diye sordu.

Aliseydi  Millioğullarının sorusunu yanıtlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun,  Başkan Millioğullarının sözünü ettiği sıkıntıların doğru olduğunu ifade ederek “Hekimhan’a daha önce içmesuyu alt yapısı İller Bankası marifetiyle yapılmıştı. O yapılan imalat ne yazık ki sıkıntılı imalattı. Biz de onu MASKİ olarak toparlamaya çalışıyoruz. Kanalla ilgili orada bizim çalışmamız devam ediyor. Doğrudur, hakikaten sıkıntı var. Sadece Hekimhan’da değil birçok yerde oldu. İller Bankası’nın içmesuyu problemi olmasaydı eminim bu kadar sorun oluşmazdı. Çok çabuk bir şekilde tamamlanacaktı. Alt yapı sıkıntılı biraz. Sabır gösterilmesini bekliyoruz” sözleriyle yanıtladı.

Torun,  Büyükşehir olarak Şırnak ve İskenderun’dan bütümlü asfalt temini ile ilgili bir sıkıntı da yaşandığını belirtirken, Yol ve Asfalt Dairesinin bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Çeçen, asfalt temini sorununun geçici olduğunu ancak acil asfaltlanması gereken bölgeler için Kırıkkale ve İzmit’ten asfalt alımı yapıldığını, Hekimhan merkezin önümüzdeki günlerde asfaltlanacağını söyledi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Muhalefet olduğunuz içinmi içme suyu ve kanalizasyon hattı yatırımları yapıldı.Hala o kafa mı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (6 yıl önce)
    Başkanınız haklı da ayrımcılığı yapanlara hesap soracağına önce kendi yaptıklarına bir baksın sorgulamaya kendinden başlasın. Hekimhan da kendine oy veren köylerine hizmet verirken köyleri veya Hekimhan'a bağlanan yeni mahalleler için acaba ne yapmış bu dönem içerisinde ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Sayın , Aliseydi MİLLİOĞULLARI ,Başkanım , Çok zor şartlar altında görev yapıyorsunuz, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, Mevcut düzen sizin başarısız olmanız için her türlü zorluğu çıkarıyor !,Fakat halkımız her şeyin farkında , Bu bozuk düzen böyle gitmeyecek ,
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (6 yıl önce)
    siz bide gelin paşaköşkünün yeşilyurt belediyesine bağlı tarafını görün.. sokak araları rezalet!! bir senedir böyle yeter ama bu işi beceremiyorsanız çekin gidin...kasıtlı olduğunu düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ALPER (6 yıl önce)
    bravo başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Hizmet için vatandaşlar arasında ayrım gayrım yapılmamalı ama malasef AKP hükümeti ayrımcalık yapıyor Akp li olmayanlara işte yok hizmet de yok ?????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)Alperen isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasever (6 yıl önce)
    başkanım sonuna kadar haklı her ilçeye eşit davransınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)Malatyasever isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru .
    0
    0
    Yanıtla