SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtarlara 'Korona' Takdirnamesi

0
Güncellendi - 2020-10-02 01:37:11
Muhtarlara 'Korona' Takdirnamesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda iki gün süren programda mahalle muhtarlarına ‘Covid-19’ salgını kapsamında alınması gereken tedbirler ve kurallar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Covid-19 salgını ile etkin ve kararlı bir şekilde mücadele ettiklerini söyleyen Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına büyük bir özveriyle katkı sağlayan mahalle muhtarlarına teşekkürlerini sundu.

“HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDEREK KORONAVİRÜS SALGININDAN KURTULACAĞIZ”

Gerçekleşen saha çalışmaları neticesinde Yeşilyurt’ta ki vaka sayılarının her geçen gün azaldığına dikkat çeken Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Turgay Gülenç, “ 24 Ocak Elazığ-Malatya Depremi ve ardından tüm dünyayı olduğu gibi kentimizi de etkisi altına alan pandemi salgını nedeniyle çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve sağlık sisteminin kitlenmemesi açısından hep birlikte çalışıyoruz. Mahalle Denetim Ekiplerimizin içerisinde yer alarak çalışmalara büyük bir özveri ve gayretle destek veren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeşilyurt Belediyemizle ortaklaşa düzenlediğimiz ve iki gün süren programlarımızda muhtarlarımızla bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Sevinerek te söyleyebilirim ki Malatya’mızda ve Yeşilyurt’umuzda vaka sayıları pik yaptıktan sonra gün geçtikçe azalarak gitmektedir. Sağlık Müdürlüğümüzden aldığımız rakamlar itibariyle bunu müjde olarak paylaşmak isterim. Güzel bir düşüş içerisindeyiz, bunu tabii ki hep beraber ve koordineli çalışmalar neticesinde oluşuyor. İnşallah böyle sürdükçe, kurallara uydukça en alt seviyeye kadar gerileyecektir. Önlemlerimizi ve kontrollü sosyal hayatımızı aynı kararlılık ve ciddiyetle sürdürmemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve el temizliğinde hassas davranmaya devam etmelerini önemle rica ediyorum. İlçemizde bu ağır süreci el birliğiyle omuzlanan muhtarımıza takdir belgelerini takdim edeceğiz, çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

TAKDİR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

İki gün süren programların bitiminde Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Karakuş, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürü Ömer Sucu ve Yeşilyurt Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Horoz, Yeşilyurt İlçesinin 82 mahallesinde devam eden ‘Covid-19’ ile etkin mücadele çalışmalarına katkı sunan mahalle muhtarlarına takdir belgelerini takdim ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kursad Karakus (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesini bu zor süreçte yaptıkları ile takdir etmek gerekiyor. Muhtarlık Şube Müdürü Ömer Sucu'yu da ayrıca takdir etmek gerekiyor özverili çalışmalarından dolayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent şeyhvelioğlu (3 yıl önce)
    Sayın Ömer sucu sahada muhtarlarla çalışmanızı gördüm canı gönülden tebrik ediyorum bugünlerde covid19 Malatya’da azalmışsa sizin gayretinizdendir memleketim adına çok teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut aslangiray (3 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesi muhtarlık işleri müdürü sayın ÖMER SUCU beyin çalışmaları taktire şayan,Kendilerini taktir ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Sizleri takdir ediyorum özellikle de ömer beyi hem özverili çalışmalarından dolayı takdir ediyoruz her zaman her yerde özellikle pandemi döneminde gerçekten ilgi ve alakasından dolayı kendisini tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla