SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtardan Gürkan'a 'Bizleri Dinledi' Teşekkürü!

0
Güncellendi - 2019-12-18 03:24:39
Muhtardan Gürkan'a 'Bizleri Dinledi' Teşekkürü!
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yeşilyurt Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlardan mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Yeşilyurt Mahalle Muhtarları ile yapmış olduğu toplantıya; AKP İl Başkanı İhsan Koca, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Aktaş, MASKİ Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Malatya’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirten Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, “Battalgazi’yi Battalgazi yapan Selahattin Başkandır. İnşallah bundan sonra milletin ve sizlerin vermiş olduğu güçle Malatya’yı Türkiye’de önemli illerden biri haline getireceğine inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman bu güzellikler devam edecektir. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle Muhtarları ile sürekli bir araya geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Muhtarlarımız bizim için değerlidir. Muhtarlarımızı tarif ederken Demokrasiyi bir nehir olarak değerlendirirsek, muhtarlar o nehrin kollarıdır. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin gözü, kulağıdır. Muhtarlarımızın aktarmış olduğu bilgiler bizler için anlamlı ve değerlidir. Mahallelerimizde yapılan hizmetlerde bir başarı varsa bunun temelinde istişare bulunmaktadır.

Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızla, muhtar derneklerimizle tek tek görüşüyoruz. Her ilçemizde toplantılar gerçekleştiriyor, bu toplantılarımızda o ilçenin her kesimiyle olduğu gibi muhtarlarımızla da bir araya gelerek ilçenin ve mahallelerinin sorunlarını değerlendiriyoruz.  Muhtarlarımızın seçim bölgeleri ile ilgili sorumlulukları çok fazladır. Mahallede vatandaşın her sorunu muhtara gelir. Muhtarlarımız bir sembol altında değil isim olarak seçilmişlerdir. Muhtarlarımızı önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Seçilmiş insanlar olarak işimiz vatandaşa en iyi hizmeti sunmaktır. Hepimiz Malatya’mız için uğraş ve çaba harcıyoruz.

Malatya genelinde çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir. İki sene içerisinde Malatya’da asfaltsız hiçbir nokta kalmayacak. Allah doğru insanların yardımcısıdır. Önemli olan niyetinizin halis olmasıdır. Muhtarlarımız mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini bizlere iletmek için Belediye’ye geldikleri zaman bu talepleri bizlere iletemedikleri zaman Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanlarına iletecek. Muhtarlarımız karşılarında her zaman bir muhatap bulacaklar ve taleplerini iletecekler” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardandan mahalle muhtarları mahalleleri ile ilgili sıkıntı ve sorunları dile getirdiler.

Mahalle sorunlarını ilk ağızdan Büyükşehir Belediye Başkanı’na iletme imkânı buldukları için mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarları ise, “Yapılan bu toplantılar ile hem mahalle sorunlarımızı dile getirme imkânı buluyor hem de yapılan hizmet ve yatırımların istişaresini yapmış oluyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a bu toplantıları düzenlediği ve bizleri dinlediği için teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Ceren (4 yıl önce)
    birbirinizi takip etmekten kendi işlerinizi yapamıyorsunuz. Bırakın da memleket güzelleşsin, bırakın da insanlar güzel şeyler ortaya çıkarsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • ESKİ DOST (4 yıl önce)
    Selaattin Başkanıma da Zihni Babaya selam ... Muhtarım Boztepe seninle gülüyor... gerisi teker teker gidiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)ESKİ DOST isimli kullanıcı yorumuna
    Değilmi Değilmi Belediye Kadrolarında İşlerini Kaptılar Değilmi...??
    0
    0
    Yanıtla
  • siz de düzenli bir iş için işkur a başvurun bence yorumlara karşılık vermekten başka bir işiniz olsun... kim ne yapar bilmem ama selaattin başkanı da zihni muhtarı da saygıyla sevgiyle alkışlıyorum... destek vereceğiniz yerde laf yetiştirip bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz gibime geliyor..yanılıyorsam da hakkınızı helal edin.. belki sizin de bildiğiniz bişeyler vardır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    200 kişinin katıldığı bir toplantıda kim derdini ne kadar anlatabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzına sağlık Kral...???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Koç (4 yıl önce)
    Münir Erkal dönemi toplantılarına dönmüş. Münir Erkal'in toplantı yaptığında ve kendisini ziyaret edenlerin ortak yanları "teşekkür etmekti" İnşallah başka huyları benzemniyordur. Eleştirmek dünyayı güzelleştirir yada Malatya'yı güzelleştirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    sıkıyı görünce zoraki samiymi olduğun düşünmüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine (4 yıl önce)
    Sayın başkanım birde mahalle temsilcileri ile ayda bir toplantı yapsanız bizlerde mahalle sorunlarını dile getirdik çok daha güzel hizmetler yaparsınız bizlerede bir toplantı tertip eden sizden ricamiz
    0
    0
    Yanıtla
  • YASİN ŞAŞA (4 yıl önce)Emine isimli kullanıcı yorumuna
    mahallelerin temsilcileri muhtarlardır.Siz mahalle temsilcileri derken neyi kasdettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)
    Orhan Ünalır Muhtarımız Yanlız Değildir...????
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtarlar üzerinden algıyı bırakın !!! Fotoğrafa bakarsanız muhtarlarla başkanın nasıl ayrılmaz bir bütün olduğunu görürsünüz.Doğru muhtarlar yalnız değil yanlarında Selahattin Gürkan var
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    İşine bak Sen Aslan Parçası...
    0
    0
    Yanıtla