SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Muhtarlarla Danışma Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-11-24 01:29:48
Arapgir'de Muhtarlarla Danışma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Arapgir Kaymakamı Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile istişare toplantısında buluştu. Millet Han Butik Otel’de gerçekleştirilen toplantıya ilçeye bağlı mahalle muhtarlar katıldı. Mahalle muhtarlarının katıldığı yemekli toplantıda mahallelerinin sorunları ve yapılan yatırımlar değerlendirildi.

Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde muhtarlardan büyük katkı aldıklarını ifade eden Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da, "Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki vatandaşların sözcüsüdür. Seçilmiş kişiler olarak da bizim en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır. Bunun için hem sorunların tespitinde, hem de çözüm önerileri için muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Mahalle muhtarları bizim mesai arkadaşlarımız. Bu toplantılar periyodik olarak devam edecek, ilçemize daha kaliteli hizmet verebilmek için muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Erdem ve Başkan Cömertoğlu, toplantıya katılan her muhtarla görüşerek, mahallesine ilişkin sorunları, sıkıntıları dile getiren muhtarların taleplerini aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız