SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhtarlık Toplumla Kamunun Buluşma Noktası"

0
Güncellendi - 2018-10-19 04:53:35
A- A+ PAYLAŞ

19 Ekim Muhtarlar Günü Malatya’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve muhtarlar, Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, "19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle siz Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı zamanda da Cumhurbaşkanımız 19 Ekim gününü muhtarlara verdiğinden dolayı Cumhurbaşkanımıza da teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz " diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Vali Kaban ise muhtarların gününü kutlayarak, "Biraz önce de ifade ettiğiniz gibi muhtarlık görevinin toplumla kamunun buluşma noktası olarak, en kılcal damarlar noktasındaki bir buluşma noktası olarak taşıdığı önemi bilen ve bu öneme göre de muhtarlarımızı daima yakınında görmekten mutlu olan bir Cumhurbaşkanımız var ve bu anlamda da bunun gerek tarihi gerek toplumsal karşılığı olarak muhtarların hak ettikleri yeri almaları hususundaki bu dönemde gösterilen gayreti anmadan geçmek mümkün değil. Burada da mütalaa ettiğimiz bir şeydir. Çalıştığımız her yerde görüyorduk ama Malatya'da bunu daha fazla hissedebiliyorsunuz. O da muhtarlarımız canla başla temsil ettikleri kendilerini seçenleri yansıtmak onların duygularını, düşüncelerini, taleplerini iletmek konusunda ziyadesiyle başarılılar. Ben de şahsınızda bütün Muhtar arkadaşlarımı bu anlamda kutluyorum. Tekrar muhtarlarımızın bu gününü kutlarken aileleriyle birlikte nice yıllara sağlık sıhhat içerisinde ulaşmalarını temenni ediyorum. Hayatını kaybetmiş, geçmişte bu onurlu görevi deruhte etmiş olanları da hayırla yad ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ünal (5 yıl önce)
    benim bildiğim aliseydi yücekaya muhtar değil ne sıfatla kabul etmiş sayın valim
    0
    0
    Yanıtla
  • AVCI MALATYA (5 yıl önce)
    muhtarlar günü ise valinin sizi ziyaret etmesi tebrik etmesi gerekmez mi????
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit erçetin (5 yıl önce)
    hepsi takım giymiş arkadaşım... hem kıyafet ölçü mü? halk seçmiş göndermiş.... en son sözü muhtarlara söyle... tabi başka bir sebep yoksa..
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Sayın muhtarın ilimizde devletin en üst makamına yaptığı ziyarette giydiği kıyafete ne diyelim...Sevgili başkanlarım ziyarete giderken yanınıza alacağınız muhtarda seçici olun.
    0
    0
    Yanıtla