SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MÜSİAD Her Hafta Kahvaltıda Buluşacak

0
Güncellendi - 2021-10-17 03:15:22
MÜSİAD Her Hafta Kahvaltıda Buluşacak
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, "yeniden bir arada olmak için" her hafta kahvaltıda bir araya gelmeyi kararlaştırdı.

Konuyla ilgili MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, derneğin twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeniden bir arada olmak için, her hafta düzenleyeceğimiz kahvaltı programına katılan üyelerimize teşekkür ediyor, bir sonraki kahvaltıda diğer üyelerimizle buluşmayı temenni ediyoruz" dedi.

malatyahaber.com

FOTO: MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz'ın, 'her hafta yapılacak kahvaltı' açıklaması ile birlikte, MÜSİAD üyelerinin katıldığı mükellef bir kahvaltı sofrası paylaşıldı. (musiadmalatya- twitter)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Deli_adam (2 yıl önce)
    Yapmayın Allah aşkına bakkallar dan veresiye defteri toplayan da MÜSİAD dı. Starbucks da kahve asgari ücret alip kahve yudumluyanlar. İşadamlarına bukadar acımasız davranmamali
    0
    0
    Yanıtla
  • Farz olan zekat ibadetinidemi reklam yapıyorsunuz durunki durak yerimizde sonuç rızadan uzak kendi sınıfını oluşturan bir tabaka.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert ali (2 yıl önce)
    Malatya haber Allah aşkına bunların kahvaltısından bize ne bak böyle haber yaparsanız sizi takipetmeyi bırakırım.ayıp ya gazeteciliğin adını batırmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    Yahu isterseniz hergün kahvaltı yapın bize ne..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ayıp ya tamam parası cebimizden çıkmıyor ama çöpten ekmek toplayan insanlar varsa böyle bir masada böyle bir kahvaltı çeşitliliği ile resim vermek görgüsüzlük hiç yakışmadı derhal kamuoyundan özür dilemelisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    körler sağırlar birbirini ağırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Burası galiba Lüks bir otelin salonu.. eee!!! Allahın ne güzel işleri var, kendi kendilerini malamat etmişler.. Bu sofranın faturası halka zam olarak yansıyacak. yani adamlar yine bizlerden yiyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bu nasıl Müstakil İş Adamları Derneği, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl bir israf, serpme kahvaltı, deyim yerindeyse eksik olan kuş sütü. Bir de utanmadan demişler ki bu kahvaltılı toplantıyı her hafta yapalım. Tabii ki muhtemeli yüksek olan kahvaltı paralarının ceplerinden çıkmıyor olması. Sonraki haftanın kahvaltı paralarının katılımcılardan alınacağı söylensin bakalım kaç kişi katılacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • eren (2 yıl önce)
    müslüman iş adamları heeeeeeeeeeeeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu fotoğrafın yayınlandığı yerinde olmuş. Gerçekleri halkta görsün. Birileri aksırıncaya, tısırıncaya kadar yerken, çoğunluğun nasıl sefalet çektiğini. Gelir adaletsizliğinin boyutlarının anlaşılması açısından. Ancak bir şey değişirmi diye soracak olursanız sanmıyorum. Çünkü bu halkı kandırmak çok kolay, hele de inanç üzerinden yürürsen.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yurta baska haber bulunmadimi keyferi yerinde olanlarin sofralarini yayinliyorsunuz galibanlar fakirler gunlerini ekmekle sofralarinda ekmek bulamiyor yemek yekmemekte gizlidir ibadette gizlidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Sevgili Peygamberimizin hadisinden ve Türk Milletinin kültüründen nasibini almamış sonradan görme sözde müslüman iş adamları
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Yiyin beyler yiyin,bol bol yiyin,çatlayana kadar yiyin.aynı nakarata gerek yok şu bu fakirlik vs vs,bizler getirdik kalkindirdık zenginleştirdik ve buda bizlere Müstahakkk...
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜSTAKİL MÜSLÜMAN (2 yıl önce)
    YİYİN EFENDİLER YİYİN "Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini. Hemen yutun, düşünmeyin haramını, helalini… Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak! Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak! Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak, Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak… Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!" (TEVFİK FİKRET)
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    o masa oradaki kişi sayısına göre o kadar dolu ki..cogu dökülmüş israf edilmiştir..lafa gelice israf haramdır ama..keske söylemleriniz kadar icraatlarınızda aynı olsa..hem bunun haber niteliği taşıyan ne özelliği var,kime ne kahvaltıdan biraraya gelmelerinden
    0
    0
    Yanıtla
  • TURAN (2 yıl önce)
    FAKİRE SABIR, İKTİDARIN STK'LARINA MÜKELLEF SOFRA.... Önce bir lokma bir hırka edebiyatıyla iktidara oy topla, sonra İktidara yaslan, daha sonra iktidarın arka bahçesi niteliğinde sözde STK rolü yap, sonra ihaleleri KAP, sonra kuş sütünün eksik olduğu ultra lüks sofralarda mideni doldur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Haftalardır beklediğim haber buydu rahatladım.ekmeği garibanlar için de bandırsınlar.afiyet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bizene kimin kahvaltısından buda habermi ,yarinde hayvanları koruma derneğinin ögle yemeğini haber yapın diğer gün karaambar nakliyeciler derneğinin kurufasulye gününü haber yapın ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil İbrahim sofrası (2 yıl önce)
    Kendi malınız,kendi paranız . Afiyet bal şeker olsun hepinize. At gibi çalışıp,it gibi ye demiş atalarımız. Ama bu resim olmamış. Yıllarca aç gözlü zengin arapların,ortada sarı safranlı üstü kuzu etli mükellef sofralarını eleştirdik. Ama müstakil (müslüman) iş adamlarına yakışmamış.Bize yakışmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil İbrahim sofrası (2 yıl önce)
    Bazen durur bakarım bu ibret tablosuna Kimi tatlı peşinde, kimininse tuzu yok.
    0
    0
    Yanıtla