SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mustafa Eskihellaç'ın Antrenmanda Kaburgası Kırıldı

0
Güncellendi - 2021-11-27 19:16:27
Mustafa Eskihellaç'ın Antrenmanda Kaburgası Kırıldı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da sakat futbolculara, antrenmanda sakatlanan Mustafa Eskihellaç ve Rayane Aabid de eklendi. Mustafa Eskihellaç'ın kaburgasında kırık saptandı.

Kulüpten, sakat futbolcularla ilgili şu açıklama yapıldı:

"25.11.2021 tarihinde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan Mustafa Eskihellaç’ın yapılan detaylı muayene ve tetkiklerde kaburgasında kırık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

25.11.2021 tarihinde yapılan antrenmanda sakatlanan Rayane Aabid’in yapılan muayene ve tetkiklerinde sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Bir süredir sakatlığı devam eden Rahman Buğra Çağıran’ın tedavisi olumlu seyirde devam etmektedir.

Ayak baş parmağında kırık tespit edilen kalecimiz Abdulsamed Damlu, takımdan ayrı bireysel çalışmalarına devam etmekte olup ilerleyen günlerde yapılacak tetkiklere göre takımla birlikte çalışmaya başlayacaktır.

GZT Giresunspor maçı, maç önü ısınmasında sakatlanan Wallace’ın ve sakatlanarak oyundan çıkan Sadık’ın tedavileri tamamlanmış olup takımla birlikte çalışmalara başlayacaklardır.

Sakatlık durumu daha önce açıklanan Benjamin Tetteh’in ise tedavisi olumlu seyirde devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Adil gevrek ve T.ekibin uzun yorucu çalışma ve takibi sonucu binbir emekle 2 .3.ligden getirtdiği oyuncularla Galatasaray maçında herkesin beklediği sonucu alacağımızı garanti ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    geçmiş olsun çabuk iyileşmesi dileklerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Zaten kimse yoktu. Şimdi hiçkimseyi kalmadı. Bu saatten sonra olsalardı bişey olmaz. Gs 4_5 atardı şimdi 7_8 atar. Biz çoktan düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah tan kadromuz iyi, yeterli, kaliteli futbolcular var
    0
    0
    Yanıtla