SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müteahhide Silahlı Saldırı!..

0
Güncellendi - 2017-07-23 03:30:18
Müteahhide Silahlı Saldırı!..
A- A+ PAYLAŞ

İnşaat işi yaptığı bildirilen bir kişi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Yaralı müteahhit hastanede tedavi altına alındı.

Olay;  Karakavak Mahallesi Güngör Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat ofisinin önünde meydana geldi.  Ortaklar arasında önceden başlayan husumetten dolayı çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa M. (55) silahlı saldırıya uğradı.

Mustafa M.'nin tartışmış olduğu iki ortağından birisinin tabanca ile ateş açması sonucu ayaklarından yaralandığı bildirildi.

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alındı ve hayatı tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olaydan sonar kaçan iki şüpheli polis ekiplerince aranıyor.  Başlatılan soruşturma sürüyor.

Burhan Karaduman / Yeni Malatya Gazetesi- Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Enes (6 yıl önce)
    Bireysel silahlanmanin onunu kapatmazsan olacagi bu.biri silah alir digeri kendimi korumak icin aldim der herkeste bir silah olursa her gun bu tarz olaylari okuruz ozellikle pompali silah cinayetleri ulkenin her yerinde moda olmus durumda. bir an once sehirlerde asayis saglanmali ayrica asayissizlikten olsa gerek ceteler turemeye basladi son donemde. bunlarin onunu de bir an almazsa hukumet millet iradesini sandikta gosterir ben uyarayim sn vekiller akp li yetkililer bu yorumu okuyorsa dost aci soyler deyip elestirileri dikkate almalidir
    0
    0
    Yanıtla
  • SALİH (6 yıl önce)
    Mustafa Memiş
    0
    0
    Yanıtla
  • şorikli yaşar (6 yıl önce)
    Mustafa M kim?
    0
    0
    Yanıtla