SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Konulara Girmeyelim"

0
Güncellendi - 2019-10-02 19:45:51
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Yukatel Denizlispor ile cuma günü kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade ederek, "Cuma günü oynayacağımız müsabakayı bizim için çok önemli bir hale getirdi. Mutlaka kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. İyi performansla, iyi oynayarak kazanıp, rahat bir nefes almak istiyoruz. Ondan sonraki dörtlüye hazırlanmak istiyoruz. Oyuncularımızı tamamen bu yönde çalıştırmaya devam ediyoruz" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yalçın, Antalyaspor karşılaşmasında kötü bir futbol oynadıklarını belirtti.

Antalyaspor karşısında haklı bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Yalçın, "Puan almak adına maalesef sahada herhangi bir performans sergileyemedik. Oyunsal anlamda özellikle oyunun ikinci yarısında mağlubiyeti çok hak edecek bir oyun oynadık. Ama oyuncularımızın maç kaybetme, kötü oynama kredileri her zaman var. Maalesef bazen bu tür sonuçlar kötü oyunların neticesinde ortaya çıkabiliyor. Bu bizim seviyemizdeki bir takım için çok normal" dedi.

Yalçın, Antalyaspor maçını unutup, önlerine bakacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Arkaya bakamayız. Kaybettiğimiz bir müsabakadan almamız gereken dersleri alıp, hemen çok kısa sürede önümüzde oynayacağımız olan cuma gün ki maça hazırlanmamız gerekiyor. O doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Eksik oyuncularımız var; Gökhan ve Töre ve Mina olmayacaklar. Belki Bifouma'nın olma ihtimali var gibi görünüyor. Onun durumunu da değerlendireceğiz."

Yalçın, bir gazetecinin 'UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezona erken başladınız. Sakatlıklar bundan kaynaklı mıdır?' sorusuna, "Biraz öyle düşünüyoruz çünkü 10 tane maç oynadık. UEFA maçlarından önce çok iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Buda tabi oyuncularımızın ciddi performans sergilediği zaman sakatlanmalarına neden oldu. Bunu çok normal görüyoruz. Bu milli maç arasından sonra bütün oyuncularımız takıma dönecek. Tam takım halinde çalışma imkanımız olacak. Umarım en kısa sürede bütün oyuncularımız döner. Tam takım halinde çalışmalara başlayıp, maçlara da öyle hazırlanırız çünkü çok geniş bir kadroya sahip değiliz. Kadro derinliğimiz çok fazla yok. O yüzden oyuncularımızın tamamının maç oynayacak seviyede olması lazım. En azından iyi bir Malatyaspor taraftarımızın beklemesi için. Ama bunu sağlayacak durumdayız. İnşallah en yakın zamanda tam takım halinde çalışacağız" cevabını verdi.

Tecrübeli teknik adam, ligde önlerindeki maç periyotlarıyla ilgili "İlk 3 maç milli ara, ikinci dört maç milli ara, üçüncü dört maç milli ara. Yani 3-4-4-6 diye ligin ilk yarısını bölümlendirdik. İkinci dörtte 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. Cuma günü oynayacağımız müsabakayı bizim için çok önemli bir hale getirdi. Mutlaka kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. İyi performansla, iyi oynayarak kazanıp, rahat bir nefes almak istiyoruz. Ondan sonraki dörtlüye hazırlanmak istiyoruz. Oyuncularımızı tamamen bu yönde çalıştırmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda bireysel toplantılar, oyunsal anlamda bazı toplantılar yapıyoruz. Çünkü zaman zaman oyuncularımız değişiyor" diye konuştu.

Stoperde bu hafta cezalı Mustafa Akbaş ile sakatlığı bulunan Arturo Mina'nın forma giyemeyeceklerini belirten Yalçın, "Her maçta maalesef bazı oyuncularımız dışarıda kalıyor. Buda tabi oyunsal anlamda bizi çok etkiliyor. Ama lig uzun bir maraton. Bu maratonun içerisinde her zaman böyle sakatlıklar olabilir. Zaman zaman kötü sonuçlar olabilir. Kazanırız, kaybederiz her şey olabilir ama belli bir çizginin üzerinde gitmemiz gerekiyor. Onun içinde cuma günü oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yalçın, bir gazetecinin 'adının son günlerde sıkça Beşiktaş ile anılıyor, bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna ise "Arkadaşlar bence bu konulara çok girmeyelim. Şuanda bunlar çok konuşulacak konular değil çünkü herkesin kendi takımı var. Ben burada çalışıyorum, oranın bir hocası var. Hiç kimseye saygısızlık yapmayalım. O yüzden fazla bu konulara bence girmeyelim. Bu kimsenin faydasına olmaz şuanda" şeklinde cevap verdi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bundan sonra kesinlikle bizimle olamaz ve olmamalıda.Malatyaspor kimsenin oyuncağı ve deneme tahtası değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bence Sergen Hoca'nin kafası çok karışık, açıkçası bugün yarın teklif bekliyor belkide resmi olmayan görüşmeler yapilmistir. Maalesef buda takımın oyununa ve hocanın Malatyasporu sahiplenmesine olumsuz yansıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    ÜST ÜSTE 2 MAÇ KAZANAMADI SERGEN , AHHH AHHHH EROL BULUT UN ÖNÜNE 10 YILLIK SÖZLEŞMEYİ KOYACAKTINIZ ZAMANINDA , 10 YIL İÇİNDE MALATYA ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜRDÜ , FUTBOLDA İSTİKRAR BAŞARIYI GETİRİR . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    Bu oyunla galip gelemezdik zaten diyorsunda.Oyuncu seçme ve nasıl oynayacağına sen karar veriyorsun.Oyuncu ne yapsın sen ne görev verirsen onu yapar.Demek senin taktiğin işe yaramadı...Böyle yorum olmaz kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    MALATYAYI YARI YOLDA BIRAKIP GITMEM DEMIYOR KACAMAK CEVAP VERIYOR MALATYAYI BURAYA GETIREN SEN DEGILSIN YOL ORDA DURMA SIMDI GIT HALA SERGEN DIYENLERE BU CEVAPLAR GELSIN. YOL ORDA SERGEN YALCIN GÖR O KADROYLA 5 HAFTA SONRA TARAFTAR ISTIFA SERGEN DIYE BAĞIRIR TEKRAR MALATYAYI ARAR BULAMAZSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorum yapanlar,yaptıkları yorumun arkasını önünü düşünüp yorum yapmalı.Malatya’yı Malatyaspor ‘a zarar verecek söylemlerden kaçınmalıyız.Bu.takımın başkanı var sorumluları var gereği ne ise yaparlar yapmalılar..Takımımız iyi takım biz taraftar olarak iyi günde kötü günde gereken desteği verirsek herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla