SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB 3 Puanı İstiyor

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin sekizinci haftasında Perşembe günü 13.00’da Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumu’nda Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Grup’ta bir maçı eksik olan ve şuana kadar oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayarak, topladığı 7 puanla 11.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sekizinci haftada Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Kritik mücadele, yarın 13.00’da Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynanacak.

DEPLASMANDA 1 KEZ GÜLDÜ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 7 hafta sonunda deplasmanda 2 karşılaşmaya çıktı. Turuncu yeşilliler, deplasmanda 3 puan toplayabildi.

Deplasmanda ikinci haftada karşılaştığı Çankaya Futbol Kulübü’nü 4-1 mağlup eden Yeşilyurt Belediyespor, dördüncü haftada karşı karşıya geldiği Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’a ise 1-0’lık skorla mağlup oldu. Turuncu yeşilli takımın, altıncı haftada fikstür gereği Ofspor ile oynaması gereken karşılaşma ise Trabzon ekibinde görülen kovid-19 vakaları nedeniyle 24 Kasım’a ertelenmişti.

KARŞILAŞMAYI HAKAN BASIK YÖNETECEK

Mücadeleyi, Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Hakan Basık yönetecek. Basık’ın yardımcılıklarını Sivas Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Tolga Dede ile Düzce Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Gökhan Coşar yapacak. Karşılaşmada, Çankırı Bölgesi Bölgesel Hakemi Kerim Çataklı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un grupta şuana kadar oynadığı 6 karşılaşmada aldığı sonuçlar ise şöyle:

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Payasspor: 1-1

Çankaya Futbol Kulübü-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-4

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Fatsa Belediyespor: 0-1

Edirne Beldiyesi Paş Edirnespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 1-0

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Kemerspor 2003: 3-2

Ofspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor (ileri bir tarihe ertelendi)

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Diyarbekirspor: 0-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız