SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB 3. Sıraya Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 16.haftasında deplasmanda Hatay ekibi Payasspor’u 2-0 mağlup etti ve puanını 29’a yükselterek, haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Ligin ilk yarısını 26 puanla dördüncü sırada tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Payasspor ile karşı karşıya geldi. Turuncu yeşilliler, ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanana karşılaşmayı, son dakikalarda Emre Gemici’nin kaydettiği gollerle 2-0 kazandı ve yükselişini sürdürdü. Lider Bucaspor’un 1 puan kazandığı 16.haftada Hatay deplasmanından kritik bir 3 puanla dönen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı da 29 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 16.haftada oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Artvin Hopaspor: 1-1

Çankaya Futbol Kulübü-Kızılcabölükspor: 0-1

Ofspor-Bucaspor 1928: 1-1

Payasspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 0-2

Fatsa Belediyespor-Nevşehir Belediyespor: 0-0

Belediye Derincespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 4-0

Antalya Kemerspor-1877 Alemdağspor: 1-0

Diyarbekirspor-Manisaspor: 2-1

Grup’ta 16.hafta maçları sonunda 36’şar puan toplayan takımlardan Bucaspor 1928 zirvede yer alırken, Diyarbekirspor ise ikinci sırada bulunuyor. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, haftayı topladığı 29 puanla üçüncü sırada tamamladı. 27 puanlı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor dördüncü, 26 puanlı Ofspor beşinci, 24 puanlı Belediye Derincespor altıncı sırada bulunuyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 17.hafta karşılaşmaları 4 Şubat Perşembe günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

4 Şubat Perşembe-saat: 13.00

Nevşehir Belediyespor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor

Manisaspor-Belediye Derincespor

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Çankaya Futbol Kulübü

Bucaspor 1928-Diyarbekirspor

1877 Alemdağspor-Ofspor

Artvin Hopaspor-Antalya Kemerspor

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Payasspor

Kızılcabölükspor-Fatsa Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mülayim (3 yıl önce)
    Olacak bu iş haydi aslanlar 2. Lig bizi bekliyor haydi
    0
    0
    Yanıtla