SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, 9'uncu Sıraya Yükseldi

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin dokuzuncu haftasını bir sıra üste çıkarak 11 puanla 9.sırada tamamladı.

Grup’ta dokuzuncu hafta sahasında Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşılaşan Yeşilyurt Belediyespor, rakibini 1-0 mağlup ederek, kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Puanını 11’e yükselten turuncu yeşilliler, bir maç eksiğiyle dokuzuncu sırada yer aldı.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan Malatya temsilcisi, Ofspor ile 6.haftanın erteleme maçını 24 Kasım’da Trabzon’da oynayacak. Turuncu yeşilliler, 10.haftada ise 19 Kasım’da deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 9.hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Kızılcabölükspor-Manisaspor: 1-1 

Çankaya Futbol Kulübü-Belediye Derincespor: 0-1 

Fatsa Belediyespor-Diyarbekirspor: 0-0 

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Ofspor: 3-1 

Antalya Kemerspor-Payasspor: 2-2 

Nevşehir Belediyespor-Bucaspor 1928: 2-1 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 1-0 

Artvin Hopaspor-1877 Alemdağspor: 4-3 

Grup’ta dokuzuncu hafta sonuçları sonrasında Diyarbekirspor 22 puanla liderliğini sürdürdü. Bucaspor 1928 19 puanla ikinci sırada yer alırken, 17 puanlı Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 10.hafta karşılaşmaları 19 Kasım Perşembe günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

12.00 Payasspor-Artvin Hopaspor 

13.00 Ofspor-Antalya Kemerspor 

13.00 Bucaspor 1928-Kızılcabölükspor 

13.00 Manisaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor 

13.00 1877 Alemdağspor-Nevşehir Belediyespor 

13.00 Belediye Derincespor-Fatsa Belediyespor 

13.00 Diyarbekirspor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor 

13.00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Çankaya Futbol Kulübü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: M.Yeşilyurt Belediye- Arnavutköy maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız