SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Arnavutköy Belediye İle Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-03-25 00:24:48
MYB, Arnavutköy Belediye İle Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 24.haftasında 24 Mart Çarşamba günü deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşı karşıya gelecek.

Grup’ta üst üste 9 maç galip geldikten sonra oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayarak, zirvenin 8 puan gerisinde kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24.haftada deplasmanda 24 Mart Çarşamba günü deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ile karşılaşacak. Saat 14.00’da İstanbul Bolluca Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Van Bölgesi Klasman Hakemi Sercan Karaca yönetecek. Karaca’nın yardımcılıklarını Van Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Yakup Erdoğan ile Hakkari Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Yunus Çiftçi yapacak. Mücadelede, Hakkari Bölgesi Bölgesel Hakemi Bülent Berkay ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 24.hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

24 Mart Çarşamba

14.00 1877 Alemdağspor-Artvin Hopaspor: Mehmet Terece

14.00 Bucaspor 1928-Nevşehir Belediyespor: Levent Buğra Vartemel

14.00 Manisaspor-Kızılcabölükspor: Yusuf Alper Abalı

14.00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: Sercan Karaca

14.00 Belediye Derincespor-Çankaya Futbol Kulübü: Feridun Daldaş

14.00 Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor: Eren Gökmen

14.00 Ofspor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: Alper Oran

14.00 Payasspor-Antalya Kemerspor: Ahmet Turan Timuroğlu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız