SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Artvin Hopa'yı Ağırlayacak

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 13.haftada 10 Aralık Perşembe günü sahasında Artvin Hopaspor’u konuk edecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 12.haftada deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 3-1 mağlup etmişti. Grup’ta bu sezon şuana kadar 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan Yeşilyurt Belediyespor, topladığı 17 puanla 7.sırada yer aldı.

Grup’ta hafta sonu maç oynanmazken, 13.hafta karşılaşmaları 10 Aralık Perşembe günü oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 13.haftada 10 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada Artvin Hopaspor ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Artvin Hopaspor karşılaşmasını Adana Bölgesi Klasman Hakemi Halil Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Mersin Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ferhat Dalgıç ile Gaziantep Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Yusuf Şimşek yapacak. Mücadelede, Adana Bölgesi Bölgesel Hakemi Emir Toprak ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 13.hafta maçlarının programı ve karşılaşmaları yönetecek olan hakemler şöyle:

12.00 Fatsa Belediyespor-Bucaspor 1928: Erkan Engin 

13.00 Kızılcabölükspor-Nevşehir Belediyespor: Gökhan Özbulut 

13.00 Antalya Kemerspor-Arnavuktköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Hakan Ergin 

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-1877 Alemdağspor: Veli Karakaya 

13.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Manisaspor: Aytaç Geçgel 

13.00 Ofspor-Belediye Derincespor: Yusuf Alper Abalı 

13.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Artvin Hopaspor: Halil Erdoğan 

13.00 Diyarbekirspor-Payasspor: Hasan Kaçar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız