SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Başkanı ve 2 Yöneticisi PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2021-02-13 18:09:17
MYB, Başkanı ve 2 Yöneticisi PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 12 Şubat tarihli toplantısında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporlarını açıkladı. Buna göre; Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 Şubat’ta deplasmanda Fatsa Belediyespor ile oynanan karşılaşmada ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Ayrıca, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Çelik de ‘talimatlara aykırı hareketleri’ nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Aynı müsabakada, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp idarecileri Halil İbrahim Uzun ve Serkan Çınar’da ‘talimatlara aykırı hareketleri’ nedeniyle PFDK’lık oldu.

Hukuk Müşavirliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü'nün 11.02.2021 tarihinde oynanan FATSA BELEDİYESPOR-MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine,

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü Başkanı MUZAFFER ÇELİK'in aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca 12.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü idarecisi HALİL İBRAHİM UZUN'un aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca 12.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü idarecisi SERKAN ÇINAR'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 ve 9/3 maddeleri uyarınca 12.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız