SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Çankaya Maçında İddialı

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 17.haftada 4 Şubat Perşembe sahasında Ankara ekibi Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lig’de galibiyet serisi yakalayan turuncu yeşilliler, Çankaya Futbol Kulübü’nü de yenerek, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan ve üst üste aldığı iyi sonuçlarla birlikte yükselişe geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 17.haftada sahasında Çankaya Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele, 4 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak.

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Grup’ta topladığı 29 puanla üçüncü sırada bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligde 5 maçtır kazanıyor. Turuncu yeşilliler, oynadıkları son 5 karşılaşmada hanesine 15 puan yazdırdı.

Lig’de oynadığı son 5 maçta deplasmanda 1877 Alemdağspor’u 3-1, evinde Hopaspor’u 4-0, deplasmanda Nevşehir Belediyespor’u 1-0, evinde Kızılcabölükspor’u 1-0 ve deplasmanda Payasspor’u 2-0 mağlup eden Yeşilyurt Belediyespor, grupta oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşadı.

ÇANKAYA FUTBOL KULÜBÜ SON 5 MAÇTA 1 KEZ GÜLDÜ

Ankara ekibi Çankaya Futbol Kulübü ise grupta oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelirken, 4 karşılaşmayı ise kaybetti.

Grup’ta şuana kadar oynadığı 16 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşayan Çankaya Futbol Kulübü, hanesine 16 puan yazdırabildi.

Çankaya Futbol Kulübü, grupta şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada deplasmanda Hopaspor’u 3-1 mağlup ederken, evinde 1877 Alemdağspor’a 2-0, evinde Nevşehir Belediyespor’a 5-1, deplasmanda Arnavutköy’e 4-0 ve evinde Kızılcabölükspor’a 1-0 mağlup oldu.

İLK MAÇI YEŞİLYURT FARKLI KAZANDI

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Çankaya Futbol Kulübü, tarihlerinde ilk kez bu sezonun ilk yarısında karşı karşıya geldi.

Ankara’da, Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Yeşilyurt Belediyespor 4-1 kazandı. Turuncu yeşilli takıma o maçta galibiyeti getiren golleri 19, 52, 54 ve 60.dakikalarda Emre Gemici kaydetmişti.

MÜCADELENİN HAKEMİ AHMET RESULOĞLU

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Çankaya Futbol Kulübü karşılaşması 4 Şubat Perşembe günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Konya Bölgesi Klasman Hakemi Ahmet Resuloğlu yönetecek. Resuloğlu’nun yardımcılıklarını Antalya Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Cihad Buyurgan ile Vedat Güneş yapacak. Mücadelede, Antalya Bölgesi Bölgesel Hakemi Hakan Yurtseven ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız