SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Çarşamba Günü Artvin Hopa İle Oynayacak

0
Güncellendi - 2021-04-19 21:36:30
MYB, Çarşamba Günü Artvin Hopa İle Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 28.haftasında 21 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Artvin ekibi Hopaspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşilyurt belediyespor Grup’ta 27 maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik, 7 Mağlubiyet 45 gol atarken kalesinde 22 gol görmüş, 52 puanla 3 sırada playof oynamayı geçtiğimiz hafta 1877 Alemdağspor’u 3-1 yenerek garantilemişti. Grupta Manisaspor’un ligden düşmesi geçen haftakesinleşmişti.

Yeşilyurt Belediyespor, ligin 28.haftasında 21 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Artvin ekibi Hopaspor ile karşılaşacak. Hopa ilçe stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kırıkkale bölgesi Klasman hakemi Uğurcan Gökler yönetecek. Yardımcılıklarını Düzce bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Faruk Yağlı ve Çorum Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Oğuzhan Kocaçoban yapacak. Mücadelede, Karabük Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Sedef Altuntepe ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 28.hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

21 Nisan Çarşamba

15.00 Manisaspor - Edirne Belediyesi Paş Edirnespor: Okan Kayataş

15.00 Belediye Derincespor – Ofspor: Doğukan Yıldırım

15.00 Artvin Hopaspor – Malatya Yeşilyurt Belediyespor: Uğurcaan Gökler

15.00 Payasspor – Diyarbekir Spor AŞ: Hasan Kaçar

15.00 Bucaspor – Fatsa Belediyesor: Hakan Ergin

15.00 Nevşehir Belediyespor – Kızılcabölükspor: Mehmet Şükrü Közcü

15.00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor – Antalya Kemerspor: Önder Turgay Demirdak

15.00 1877 Alemdağspor – Çankaya Futbol Kulübü: Barkın Kara

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız