SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Çarşamba Günü Ofspor'la Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2021-03-01 19:54:09
MYB, Çarşamba Günü Ofspor'la Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 21.haftada sahasında Ofspor ile karşı karşıya gelecek. 3 Mart Çarşamba günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

Üçüncü ligde ikinci sezonunu yaşayan ve 2020-2021 sezonuna ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 20.haftada deplasmanda Antalya Kemerspor’u 3-1 mağlup ederek, puanını 41’e yükseltti. 44 puanla lider Diyarbekirspor’un 3, 42 puanlı ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in 1 puan gerisinde yer alan turuncu yeşilliler, oynadığı son 9 karşılaşmayı kazanırken, gözünü iyice zirveye dikti.

Grupta oynadığı son 9 karşılaşmayı kazanarak zirve takibini sürdüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 28.haftada sahasında Trabzon ekibi Ofspor ile karşılaşacak. 3 Mart Çarşamba günü Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 21.hafta maçlarının programı şöyle:

14.00 Fatsa Belediyespor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor (Fatsa İlçe Stadı)

14.00 1877 Alemdağspor-Manisaspor (Alemdağ Stadyumu)

14.00 Nevşehir Belediyespor-Belediye Derincespor (Nevşehir Gazi Stadı)

14.00 Kızılcabölükspor-Diyarbekirspor (Denizli Atatürk Stadı)

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Ofspor (Yeşiltepe Spor Kompleksi)

14.00 Çankaya Futbol Kulübü-Antalya Kemerspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı)

14.00 Bucaspor 1928-Payasspor (Yeni Buca Stadı)

14.00 Artvin Hopaspor-Arnavuköy Belediyesi Gençlik ve Spor (Hopa İlçe Stadı).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet KARADAŞ (3 yıl önce)
    Başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Çakır (3 yıl önce)
    Malatyada futbolu Yeşilyurt belediyespor temsil ediyor. Malatya taraftarına bir heycan getirdiler. Yeni malatyadan iyce umudu kestik ne varsa yeşilyurtta var. Haydi koçlar alın şu maçı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (3 yıl önce)Kemal Çakır isimli kullanıcı yorumuna
    Yani kemal 3 lig ile süper ligi nasil anlamadın vala helal olsun bu kafayla devammkeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Takım iyi yolda bu maçıda atlatıp yoluna devam edeceğine eminim. Nihat Balan hocamız ve Futbolcularımız iyi birliktelik içerisinde sezon sonu ipi gögüsleyeceğine inanıyorum. Başarılar
    0
    0
    Yanıtla