SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Çıkışı Sürdürmek İstiyor

0
Güncellendi - 2021-02-12 07:44:56
MYB, Çıkışı Sürdürmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 18.haftada yarın 13.00’da Fatsa İlçe Stadı’nda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Grup’ta şuana kadar oynadığı 17 karşılaşmada 32 puan toplayan ve üçüncü sırada yer alan turuncu yeşilliler, Fatsa Belediyespor’u da yenerek hem galibiyet serisini hem de çıkışını sürdürmek istiyor.

Üçüncü ligde ikinci sezonunu yaşayan ve 2020-2021 sezonuna ‘şampiyonluk’ parolasıyla başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, teknik direktör Nihat Balan ile iyi bir çıkış yakaladı. Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta ilk yarıda alternatifsiz kadrosuna rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan turuncu yeşilliler, ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptı. İkinci yarıda deplasmanda Payasspor, evinde ise Çankaya Futbol Kulübü’nü mağlup ederek, hem galibiyet serisini hem de çıkışı sürdüren Malatya ekibi, 18.haftada 11 Şubat Perşembe günü deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Üst üste aldığı galibiyetlerle birlikte zirve takibini sürdüren, Bucaspor 1928 ve Diyarbekirspor ile arasındaki puan farkını 7’den 5’e düşüren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta son 6 maçını kazanarak, hanesine 18 puan birden yazdırdı. Turuncu yeşilli takım, şuana kadar topladığı 32 puanın 16’sını deplasmanda oynadığı maçlarda elde etti. Malatya ekibi, dış sahada şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşarken, 14 gol attı, kalesinde 5 gol gördü.

MÜCADELEYİ, RAMAZAN HAYMANA YÖNETECEK

Ligin 18.haftasında yarın saat 13.00’da Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Kayseri Bölgesi Klasman Hakemi Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını Kayseri Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Hüseyin Otyakmaz ile Recep Güneş yapacak. Mücadelede, Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Onur Güneş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

GRUP’TA 18.HAFTADA OYNANACAK OLAN MAÇLARIN PROGRAMI

13.00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Manisaspor: Talha Öztürk

13.00 Belediye Derincespor-Bucaspor 1928: Sezer Yalçın

13.00 Diyarbekirspor-1877 Alemdağspor: Ömer Kocabey

13.00 Ofspor-Artvin Hopaspor: Burak Filik

13.00 Antalya Kemerspor-Nevşehir Belediyespor: Aykut Sergin

13.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Kızılcabölükspor: Berkan Çetin

13.00 Fatsa Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: Ramazan Haymana

13.00 Payasspor-Çankaya Futbol Kulübü: Veli Karakaya.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız