SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor

0
Güncellendi - 2021-02-11 16:34:28
MYB, Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 18.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 2-1 yenerek, zirve takibini ve galibiyet serisini sürdürdü.

Grup’ta üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 18.haftada Ordu ekibi Fatsa Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıda iki takımda kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 86.dakikasında Ayhan Gürbüz’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Fatsa Belediyespor, 90+1.dakikada Yeldar Yamaç’ın kaydettiği golle mücadele durumu 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünün ardından tekrar öne geçmek için rakip kalede baskı kuran Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 90+5.dakikada Uğurcan İkikardeş’in golüyle skoru 2-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sahadan 2-1 üstün ayrılan Yeşilyurt Belediyespor, kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

STAT: Fatsa İlçe Stadı

HAKEMLER: Ramazan Haymana, Hüseyin Otyakmaz, Recep Güneş, 4.hakem Onur Güneş

FATSA BELEDİYESPOR: 1.Ömürcan Çavuşoğlu, 4.Enver Yıldız, 3.Gökhan Açıkgöz, 2.Gökhan Günel, 92.Tevfik Doğukan Pala, 53.Ahmet Mumin Papaker (Dk.86 Doğukan Bulut), 47.Muhammed Burak Çelik, 23.Emre Usta (Dk.72 Mehmet Seçme), 27.Yeldar Yamaç, 10.İsmail Bulut (Dk.72 Ahmet Karaman), 17.Fatih Arat

YEDEKLER: 75.Kadir Balcı, 6.Emrah Günaydın, 8.Onur Hafızoğlu, 14.Doğukan Bulut, 18.Ahmet Karaman, 71.Mehmet Fatih Bayat, 11.Mehmet Seçme

TEKNİK SORUMLU: Murathan Karagöl

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 10.Emre Gemici (Dk.88 Uğurcan İkikardeş), 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal (Dk.28 İzlem Anıl Balakkız), 18.Ayhan Gürbüz, 2.Erşan Yaşa, 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik (Dk.66 Deniz Ataç), 89.Güney Tutcuoğlu (Dk.88 Burak Balaban)

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğlulları, 22.Erçin Ilgaz, 16.İzlem Anıl Balakkız, 21.Deniz Ataç, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.90+1 Yeldar Yamaç (Fatsa Belediyespor), Dk.86 Ayhan Gürbüz, Dk.90+5 Uğurcan İkikardeş (Malatya Yeşilyurt Belediyespor

SARI KARTLAR: Ahmet Mumin Papaker, Gökhan Açıkgöz (Fatsa Belediyespor), Ayhan Gürbüz (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • KAMA (3 yıl önce)
    Adil&Hamza utansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Takım son dakikalarda gol atıyor demekki kondisyonlari çok iyi ama son bir iki dakikaya bırakırsak bu iş her zaman olmaz eğer maddi sıkıntı çekilmez ise 2.lige çıkacaklarından eminim bu sıkıntıyı belediye başkanımız inşallah yaşatmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Tebrikler .. Nihat hocam ve öğrencilerine.. İyi birliktelik var takım iyi yolda. Şehir olarak kenetlenirsek bir üst lige çıkar bu takım. Tabi bununla birlikte Malatyanın en az 5 bin kişilik butik bir stada ihtiyacı var. Rol model olarak göztepe ve akhisar statları örnek alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (3 yıl önce)
    Keşke sezon başı Nihat hocayla anlaşsalarmış. Hoca 4.hafta geldi sistemini yerleştiren kadar 4,5 hafta geçti. Biz bu futbolla hem diyarbakırı hem bucayı devirirdik. Ama hala umut var onları sahalarında yenecez
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat Demir (3 yıl önce)
    Helal olsun çocuklara. Nihat hocanın elinin değdiği belli, takım gol yemiyor nerdeyse. maşaallah. Yeni alınan topçular takıma hemen uyum sağladı demekki. Allah sonunu güzel eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    ilçemin takımı Yeşilyurt Belediyespor bu hızla giderse ligi en kötü ihtimalle 2.bitirir.Teknik direktör ve futbolcuları canı gönülden kutlarım.Başarınız daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    tebrikler çocuklar kralsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Helal olsun sizlere, bizleri sevindirdiniz, böyle mücadele edin belki büyüklerinize örnek olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilesiz li (3 yıl önce)
    Bu takım şampiyon olur. İlk yarı Diyarbakır ve Buca maçlarını kendi sahamızda kaybetmeseydij şimdi 41 puanla liderdik. Olsun bu yarı o iki takımı orda yeneriz inşallah. Hadi Yeşilyurt um yolun açık. Şampiyon ol.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Keşke Trabzon maçına çırmıktısporla çıksaydık!Malatyasporda onların heyecanının %1 i bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Helal olsun, Tebrikler, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    YMS Yerine MYB ilemi çıksak superligdeki maçlara,adamlarda kazanma karakteri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (3 yıl önce)
    Helal olsun yeni transferin girer girmez golünü atması doğru transferler yapıldığını gösteriyor bence seri devam edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (3 yıl önce)
    Yönetimi futbolcuları tebrik ediyorum bir seri tutturduk gidiyoruz çok iyi oldu nazar değmesin inş şampiyon oluruz
    0
    0
    Yanıtla