SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Diyarbakır'da 3 Puan Arayacak

0
Güncellendi - 2021-03-09 02:23:50
MYB, Diyarbakır'da 3 Puan Arayacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 22.haftasında 11 Mart Perşembe günü deplasmanda lider Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 21.haftasında sahasında Ofspor’a 3-1 kaybederek, zirve yarışında yara alan turuncu yeşilliler, zorlu deplasmandan 3 puan çıkararak, şampiyonluk yarışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Lig’de 9 hafta üst üste kazanan ve zirve yarışına ortak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 21.haftada sahasında Trabzon ekibi Ofspor’a 3-1’lik skorla mağlup olmuştu. Lider Diyarbekirspor’un 6, ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in ise 4 puan gerisinde 41 puanla üçüncü sırada yer alan turuncu yeşilli takım, 22.haftada deplasmanda lider Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 11 Mart Perşembe günü oynanacak. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Enes Kanpara yönetecek. Kanpara’nın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Çağlar Öztürk ile Balıkesir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Volkan Esen yapacak. Mücadelede, Kocaeli Bölgesi Bölgesel Hakemi Engin Uğur ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

DİYARBAKIR İLE YEŞİLYURT’UN DÖRDÜNCÜ RANDEVUSU

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Diyarbekirspor daha önce 3 kez karşı karşıya gelirken, 11 Mart’ta oynanacak olan karşılaşma iki takımın dördüncü randevusu olacak.

İki takım ilk olarak 2019-2020 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan karşılaşmayı Diyarbekirspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Diyarbekirspor arasında bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Diyarbekirspor 1-0 kazandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü Nihat Balan, zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ve zorlu bir fikstürlerinin olduğunu söyledi.

Balan, her maçın final niteliğinde olduğunu ifade ederek, “Sonuna kadar bu mücadelenin içerisinde olacağız. İyi bir takımız, iyi bir birlikteliğimiz var. Çok zorlu deplasmanlarımız var. Orada ya da burada zor maçlar, final oynayacağız. İnşallah Malatya’mız adına iyi bir sene olur” diye konuştu.

Zorlu bir grupta olduklarını ve iyi takımların grupta mücadele ettiğini kaydeden Balan, “3 zorlu deplasmanımız var ama deplasmanda hiçbir maç kolay geçmiyor. Kolay maç yok. Sonuna kadar bu işin içerisinde olacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız