SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Diyarbakır'da Büyük Fırsat Kaçırdı

0
Güncellendi - 2021-03-11 19:34:08
MYB, Diyarbakır'da Büyük Fırsat Kaçırdı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grubun lideri Diyarbekirspor ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı.

Grup’ta 22.hafta maçında Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi. Yeşilyurt Belediyespor, 7.dakikada Emre Gemici’nin golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 61.dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle farkı 2’ye çıkarttı. Diyarbekirspor, 67.dakikada Baran Işık’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi.

Yeşilyurt Belediyespor, 85.dakikada Akın Akman’ın golüyle maçta yeniden 2 farklı üstünlüğü yakaladı ve skor 3-1’e geldi. Diyarbekirspor, 86.dakikada İbrahim Has’ın golüyle skoru 3-2’ye getirdi. Diyarbakır ekibi 90+3.dakikada Mehmet Fuat Gölbaşı’nın golüyle skoru 3-3’e getirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

STAT: Diyarbakır Stadyumu

HAKEMLER: Enes Kanpara (Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi), Çağlar Öztürk (Eskişehir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi), Volkan Esen (Balıkesir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Engin Uğur (Kocaeli Bölgesi Bölgesel Hakemi)

DİYARBEKİRSPOR: 1.Salih Şenbaş, 7.Baran Işık, 14.Emir Can Sayar, 21.Okan Dernek, 53.Maksut Birben, 55.Ethem Ercan Pülgir, 58.Hakkı İsmet Şimşek, 66.Mehmet Atik, 67.Murathan Buruş, 91.Onat Kutay Kurt, 99.Mehmet Fuat Gölbaşı

YEDEKLER: 13.Süleyman Enes Özer, 6.Enes Keskin, 9.Muhammed Turantaylak, 12.Adnan Emir Koldere, 19.Reşo Akın, 20.Mustafa Pınar, 22.İbrahim Has

TEKNİK SORUMLU: Şenol Demir

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 10.Emre Gemici, 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal, 18.Ayhan Gürbüz, 22.Erçin Ilgaz, 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik, 89.Güney Tutcuoğlu

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 16.İzlem Anıl Balakkız, 21.Deniz Ataç, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.67 Baran Işık, Dk.86 İbrahim Has, Dk.90+3 Mehmet Fuat Gölbaşı (Diyarbekirspor), Dk.7 ve 61 Emre Gemici, Dk.85 Akın Akman (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.62 Onat Kutay Kurt (Diyarbekirspor)

SARI KARTLAR: Mehmet Fuat Gölbaşı, Maksut Birben, Baran Işık, Salih Şenbaş, Okan Dernek, Hakkı İsmet Şimşek (Diyarbekirspor), Emre Gemici, Erçin Ilgaz, Erhan Gözetlik, Akın Akman, Burak Balaban (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

Maçtan Notlar

Dakika 1: Ayhan Gürbüz’ün ceza sahası içerisine pasında top, müsait pozisyondaki Emre Gemici’ye gelmeden Diyarbekirspor savunması tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 7: Yeşilyurt Belediyespor’un hızlı gelişen atağında Ayhan Gürbüz’ün sola pasında topla buluşan Emre Gemici, kalecinin solundan topu ağlara gönderdi: 0-1.

Dakika 10: Diyarbekirspor’da Hakkı’nın soldan kullandığı köşe vuruşunda Emir Can kafayı vurdu. Top, kaleci İsmail’in kucağında kaldı.

Dakika 20: Diyarbekirspor’da Mehmet Fuat Gölbaşı’nın ceza sahası içerisinde röveşatasında top yandan auta çıktı.

Dakika 23: Maksut’un sağdan ortasında Hakkı İsmet topun gelişine vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 29: Mehmet Atik’in uzaktan şutunda Yeşilyurt Belediyespor defansına çarpan top kornere çıktı.

Dakika 38: Yeşilyurt Belediyespor’un soldan hızlı gelişen atağında Güney topu taşıdı ve ceza sahası içerisine ortayı yaptı. Penaltı çizgisi üzerinde Emre Gemici’den önce Diyarbekirspor savunması araya girdi ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 39: Diyarbekirspor gole çok yaklaştı. Sağdan gelen ortaya ceza sahası içerisinde Onat Kutay Kurt’un kafa vuruşunda top direğe çarparak oyun alanına döndü.

Dakika 45+1: Diyarbekirspor’da Hakkı İsmet Şimşek’in uzaktan şutunda kaleci İsmail Cengiz soluna uzandı ve topu kontrol etti.

Dakika 47: Diyarbekirspor’un hızlı gelişen atağında Mehmet Fuat Gölbaşı ceza sahası içerisinde sert vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 56: Diyarbekirspor’da Okan Dernek’in sert şutunda kaleci İsmail, soluna uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 61: Yeşilyurt Belediyespor’da İlker’in soldan ortasında Emre Gemici düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-2.

Dakika 67: Diyarbekirspor’da soldan yapılan ortada Baran Işık kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-2.

Dakika 85: Halil’in pasında Akın Akman sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-3.

Dakika 86: Diyarbekirspor’da soldan kullanılan korner atışında İbrahim Has kafayla topu ağlara gönderdi: 2-3.

Dakika90+3: Diyarbekirspor Mehmet Fuat Gölbaşı’nın golüyle eşitliği sağladı: 3-3.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Şampiyon Yeşilyurt (3 yıl önce)
    Birazda futbol şansı yanınızda olacak Diyarbakır kaç maçtır 90+ da gol atıyor yediğimiz gollerin birinde defans ayak koysa bu maçı biz kazanıyorduk ama daha herşey bitmedi Bucayı sahasında yenip diyarbakır ve bucanın bundan sonraki maçlarda takılmasını bekleyeceğiz futbol bu her ihtimal var bu takım düşme potalarından buralara geldi gördükki bu takımın bu ligde yenemeyeceği takım yok playoftada yener bunları destek tam destek.enseyi karartmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Superligdeki abilerini örnek almışlar,rakip 10 kişi skor 1-3 maç sonu 3-3.Malatya.Malatya bulunmaz eşin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Göz göre göre 2 haftada şampiyonluk gitti tahminim bu takımımızda da ödeme proplemleri var oyuncular işaret verdiler yönetimden ses çıkmadı maalesef bu şampiyonluk hayalleride bitti gitti kısacası Malatya futbolunda neler olduğunu bilmek gerçekten çok zor Nihat Balan hocam emeğine üzülüyorum size teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başkan birinci ağızdan açıkladı ya futbolcuların 5 kuruş alacağı yok diye. Bu futbolcuların para için oynamadıklarını söylüyorsun ki böyle bişey yok sen maçı bir daha seyret 3.gol tamamen tesadüf yendi ne alakası var söylediklerinin. Sen Nihat hocaya 9 maç galip geldi tek kelime etmedin şimdi teşekkür etmişsin yönetime sallamışsın aklın sira yönetimle hocanın arasını bozmaya mı çalışıyorsun şark kurnazı boşa heves ediyorsun bu takımın birliğini kimse bozamaz. Size rağmen şampiyon da olacak bu takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Defans ve kaleci berbat di .yazik Bir de rakip 10 kisi oynadi sampiyonluk maci idi
    0
    0
    Yanıtla
  • Semih44 (3 yıl önce)
    Yazık oldu 3,1 den 7 dakkada 3,3 olması hiç hoş olmadı. Diyarbekirde çok ballıydı 3uncü gol ne öyle kaleci şişiriyi adamın kafasından golü atanın ayağına geldi defansın engellemesi lazımdı kaleci önde yakalandı.2nci goldede kalecinin çıkması lazimdi kornere boş beleş goller yedik yazık oldu genede Allah C.C. den ümit kesilmez direk yada pleyoftan çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Malatya Yeşilyurt son bölümde büyükleri yeni Malatya gibi oynadı topu kaybetti takip yok direnç yok basit gol yediler yazık oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid44 (3 yıl önce)
    Anlasilan bunlarda bizi kanser edecek...yahu 10 kişilik takım 3-1 den 3-3 oluyorsa sizde bizi deli etmeden tekrar amatöre gidinde bari zaman kaybımiz olmasın...boş yere moralimizi bozmayalım..Allah aşkina
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (3 yıl önce)
    Deplasmanda liderle berabere kalmak bizi üzüp Diyarbakıra bayram ettirdi. Biz Yeni Malatyasporda genellikle ligin dibindeki takımlara yenildiğimiz için alışkın değiliz böyle sonuçlara. Yeşilyurt bizi alıstırdı sevinçlere liderden 1 puan almayı playofu garantilemeyi bile başarısızlık sayıyoruz. Yeni malatyasporun ise küme düşmemesini başarı sayıyoz nasıl işse. Kaleci ve defans iki maçtır kötü forvetin maşallahı var atıyor. İnşallah gelecek maçlar daha iyi olurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilesiz li (3 yıl önce)
    Yazık oldu. 2_0 dan 3_3 e hemde Diyarbakır 10 kişi ile buişte Bi iş var. Yenseydik önümüzde kimse duramazdı. Çooook yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    adamlar en az 3 haftadır 90 artılarda gol atıyor
    0
    0
    Yanıtla