SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Galibiyet Serisini Edirnespor'la Sürdürdü

0
Güncellendi - 2021-02-17 22:25:51
MYB Galibiyet Serisini Edirnespor'la Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 19.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u 1-0 mağlup etti ve zirveyle arasındaki puan farkını 3’e düşürdü.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 19.haftada sahasında Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u konuk etti. İki takımda mücadeleye iyi başladı ancak gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takım pozisyonlar üretirken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 60.dakikadan itibaren oyunu rakip yarı alana yığmaya başladı. Turuncu yeşilliler, 72.dakikada İlker Günaslan’ın soldan ortasında Halil Çelik’in kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti.

Yeşilyurt Belediyespor, golden sonra Emre Gemici ile net bir pozisyondan yararlanamazken, Akın Akman’ın ise bir şutu direkten döndü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Yeşilyurt Belediyespor, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Lider Diyarbekirspor ve ikinci sıradaki Bucaspor 1928 takımının puan kaybettiği haftada kritik bir 3 puan alan Yeşilyurt Belediyespor, puan farkını Diyarbekirspor ile 3’e, Bucaspor 1928 takımıyla da 1’e düşürdü.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Tunç Özdemir, Ali Kılıç, Erdi Abdulmecit Sayar, 4.hakem Kadir Yılmaz

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 2.Erşan Yaşa (Dk.46 Sıddık Çelik), 10.Emre Gemici (Dk.81 Uğurcan İkikardeş), 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal, 16.İzlem Anıl Balakkız (Dk.90 Fahri Utku Öçalmaz), 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik (Dk.89 Deniz Ataç), 89.Güney Tutcuoğlu (Dk.79 Burak Balaban)

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 21.Deniz Ataç, 80.Sıddık Çelik, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

EDİRNE BELEDİYESİ PAŞ EDİRNESPOR: 33.Enes Ünal, 39.Enis Çeliksu, 4.Alperen Kuyubaşı, 24.Uğur Adem Gezer, 61.Mehmet Mustafa Yıldızaç, 6.Oğuzhan Kandemir (Dk.77 Cihad Ateş), 5.Anıl Yıldırım, 14.Koray Kurt (Dk.69 Uğur Kapısız), 21.Hasan Gündoğdu, 11.Harun Özcan (Dk.41 Uğur Erk)-(Dk.69 Ferdi Konak), 9.Ahmet Baykal

YEDEKLER: 99.Yusuf Karagöz, 22.Uğur Kapısız, 7.Uğur Erk, 80.Ümit Can Tokcu, 77.Behiç Alpagut Özeren, 23.Ferdi Konak, 29.Cihad Ateş

TEKNİK SORUMLU: Murat Baytaroğlu

GOL: Dk.72 Halil Çelik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Erhan Gözetlik, Mücahit Çakır (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Anıl Yıldırım, Alperen Kuyubaşı (Edirne Belediyesi Paş Edirnespor)

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın bir kısmını protokol tribününde izledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- @malatyaemniyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Tebrikler takım, Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    inşallah şampiyon olur 2.lige çıkarız ve efsane malatyasporla birleşir sadece ve sadece malatyaspor adı altında mücadele ederiz hep destek tam deste vererek süperlige inşallah. özellikle yenimalatyaspor malatya halkını ve taraftarı futboldan soğuttu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    ALLAHIN a gurban yesilyurdum Allahım nazardan esirgesin ve başarılarının devamını nasip etsin. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık. Inşallah şampiyon oluruz daha da yukarlara cikacagiz
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Bravo Yeşilyurt Belepor.Buca ve Diyarbakır ile puan farkını yavaş yavaş kapatıyor.Allah nazardan esirgesin.Hoca ve futboluları tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Isallah sampiyo n olurlar az kaldi bol sanslar diliyorum emeginize saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Bekle elazığ geliyoruz diyecem ama kümede kalamayak gibiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Çilesiz li (3 yıl önce)
    Takım çok iyi teknik ekip iyi yönetim iyi. Hepsinden öte arkasında dağ gibi Mehmet Çınar Başkanımız var. Yolun açık olsun Yeşilyurt Belediyespor. İnşallah ileride Süperligde oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut Kesici (3 yıl önce)
    Maçı beleş türbünden seyrettim. Takım çok iyiydi Edirne 1 puanın üstüne yatmaya oynadı ama Yeşilyurt aldı. Yeni malatyanın maçlarından daha çok heycanlandım. Nihat hoca ile takım olmuşlar. İnşallah liderliğide yakalarlar şampiyon olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    üstteki rakipler puan kaybetti inşallah sezon sonu şampiyonluk bizim, tebrikler başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (3 yıl önce)
    Tebrik eder, inşallah şampiyon olarak 2.lige çıkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ödemeler zamanında yapılırsa bu takım buca ve Diyarbakıri deplasmanda yener ve lige çıkar ,Nihat hocam ,Özkan Akbulut,İsmail Tekin,hayatı palanci, Mustafa hoca, Mustafa ceviz gibi kıymeti bilmediğimiz bu ilin çok değerli hocaları oldu, Nihat hocam ve Mehmet çınar baskanim bu işi bitirip lige çıkacağıniza inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Alkışlar yeşilyurt aslanlarına.Deplasmanda oynanacak olan Diyarbekirspor ile Bucaspor maçlarında alınacak sonuçlar şampiyonu belirleyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    8 haftalık seri sürüyor. İnşallah Yeşilyurt um Şampiyon olacak. Allah ınıza gurban.
    0
    0
    Yanıtla