SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2021-02-24 02:24:43
MYB, Gençlerbirliği'ne Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunun ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan ve son olarak 3-2’lik Konyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, ligin 27.haftasında 26 Şubat Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

2020-2021 sezonunun ikinci yarısında şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet alamayan ve hanesine sadece 3 puan yazdırabilen Yeni Malatyaspor, son olarak ligin 26.haftasında sahasında 2-0 üstün olduğu karşılaşmada İttifak Holding Konyaspor’a 3-2 mağlup olmuştu. Lig’de toplamda 6 maçtır galibiyet alamayan Malatya ekibinde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Lig’de üst üste aldığı istikrarsız ve kötü sonuçların ardından puan tablosunda 10’uncu sıradan 13’üncü sıraya gerileyen sarı siyahlı takım, sportif direktör Ali Ravcı nezaretinde Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor.

İkinci yarıda henüz galibiyetle tanışamayan Yeni Malatyaspor, 27.haftada 26 Şubat Cuma günü deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Süper Ligin 27.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

26 Şubat Cuma

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü (Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu)

16.00 Gençlerbirliği-Yeni Malatyaspor (Eryaman Stadyumu)

19.00 Beşiktaş-Yukatel Denizlispor (Vodafone Park)

27 Şubat Cumartesi

13.30 Fatih Karagümrük-Aytemiz Alanyaspor (Atatürk Olimpiyat Stadyumu)

13.30 Atakaş Hatayspor-MKE Ankaragücü (Antakya Atatürk Stadı)

16.00 Çaykur Rizespor-Demir Grup Sivasspor Çaykur Didi Stadı)

16.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Medipol Başakşehir (Antalya Stadyumu)

19.00 Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

28 Şubat Pazar

16.00 Göztepe-Kasımpaşa (Gürsel Aksel Stadyumu)

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Şenol Güneş Spor Kompleksi).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız