SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Hatay'da Son Dakika Golleriyle Kazandı

0
Güncellendi - 2021-01-28 19:06:52
MYB, Hatay'da Son Dakika Golleriyle Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 16.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Hatay ekibi Payasspor’u Emre Gemici’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek, altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Hatay temsilcisi Payasspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Stadın zemini futbol oynamayı zorlaştırırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kötü zemini de yenerek, 89.dakikada Emre Gemici’nin kaydettiği golle müsabakada 1-0 öne geçti. Turuncu yeşilli takım mücadelenin 90+4.dakikasında yine Emre Gemici’nin golüyle skoru 2-0’a getirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmandan 2-0 galip ayrıldı.

STAT: Payas İlçe Stadı

HAKEMLER: Emre Bulut, Arda Darcan, Denizcan Şahin, 4.hakem Ersan Şen

PAYASSPOR: 28.Erkan Anapa, 5.Süleyman Ergün, 4.Doğukan Ateş, 7.Gökhan Çırak, 9.Mehmet Küçükdurmuş, 13.Muhammet Ali Yenilmez, 14.Hakkı Yıldız (Dk.73 Ekrem Çalışanlar), 41.Mert Yavuz (Dk.88 Ercan Dişkaya), 59.Vedat Saygı (Dk.88 Yasin Çakaloğlu), 61.Tevfik Şanver, 35.Berkant Taşkıran (Dk.74 Hamza Türkmen)

YEDEKLER: 21.Emir Çakmak, 3.Ekrem Çalışanlar, 10.Ertaç Bağcı, 17.Yasin Çakaloğlu, 19.Ercan Dişkaya, 23.Oğuzhan Kuş, 70.Hamza Türkmen

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Seçkin

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 80.Sıddık Çelik (Dk.72 Erhan Gözetlik), 33.İlker Günaslan, 22.Erçin Ilgaz, 61.Mücahit Çakır, 14.Gökhan Payal, 16.İzlem Anıl Balakkız (Dk.46 Ayhan Gürbüz), 17.Ali Kemal Başaran (Dk.72 Burak Balaban), 70.Halil Çelik (Dk.90 Berkehan Biçer), 39.Uğurcan İkikardeş (Dk.61 Deniz Ataç), 10.Emre Gemici

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 44.Erhan Gözetlik, 32.Berkehan Biçer, 18.Ayhan Gürbüz, 41.Burak Balaban, 21.Deniz Ataç, 19.Muhammed Uçar

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.89 ve Dk.90+4 Emre Gemici (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Gökhan Çırak, Doğukan Ateş (Payasspor), Gökhan Payal, Sıddık Çelik, Burak Balaban, Mücahit Çakır (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Nihat (3 yıl önce)
    Tebrik eder başarılar dilerim.Gururlandık sizlerle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (3 yıl önce)
    Malatyanın 3.ligde şampiyonluk kovalayan bir takımı var bu galibiyet onu haber bile yapmayan sözde Malatyanın haber sitelerine gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Vallahi süpersiniz çocuklar. Her haftayı iple çekiyoruz. Malatyanın gurursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (3 yıl önce)
    Tebrikler darısı şampiyonluğa inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla