SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Rakibi Modafen

0
Güncellendi - 2019-10-16 15:45:09
MYB'nin Rakibi Modafen
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 9'uncu haftasında sahasında İstanbul ekibi Modafen'i konuk edecek.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta karşışaşmalar 20 Ekim Pazar günü oynanacak. Lig'de geride kalan 8 hafta sonunda 1 galibiyet, 7'de mağlubiyet ile 3 puan toplayabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 8 haftada 4 beraberlik, 4'te yenilgi alarak 4 puan toplayan Modafenspor ile karşılaşacak.

TFF 3.Lig 3.Grup'ta 20 Ekim Pazar günü oynanacak olan 9'uncu hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

14.00 Kelkit Belediyespor-Pazarspor (Kelkit İlçe Stadı)

14.00 Medicalpark Batman Petrolspor-Osmaniyespor Futbol Kulübü (Batman Yeni Şehir Stadı)

14.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Modafen (Yeşiltepe Spor Kompleksi)

14.30 Altındağ Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği (Çubuk İlçe Stadı)

14.30 Yozgatspor 1959 FK-Halide Edip Adıvarspor (Yozgat Bozok Stadı)

15.00 Nazilli Belediyespor-Diyarbekirspor (Nazilli İlçe Stadı)

15.00 Muğlaspor-Karacabey Belediyespor (Muğla Atatürk Stadı)

15.00 Gölcükspor-Nevşehir Belediyespor (Gölcük Şehir Stadı)

15.00 Bayrampaşa-Somaspor (Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı).

DARICA LİDER, YEŞİLYURT SON SIRADA

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geride kalan 8 hafta sonunda 18 puan toplayan Darıca Gençlerbirliği lider durumda bulunuyor. Ligde 8 haftalık bölümde sadece bir galibiyet alabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 3 puanla son sırada yer alıyor.

Darıca Gençlerbirliği, geride kalan 8 hafta sonunda 6 galibiyet, 2'de mağlubiyet alarak, 18 puan topladı ve haftayı lider tamamladı. 8 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 17 puan toplayan Karacabey Belediyespor ise ikinci sırada bulunuyor.

Grup'ta 16'şar puanlı takımlardan Diyarbekirspor üçüncü, Somaspor ise dördüncü sırada yer alıyor. 15 puanlı Nazilli Belediyespor beşinci, 14 puanlı Nevşehir Belediyespor altıncı, 13 puanlı Halide Edip Adıvarspor ise yedinci sırada haftayı tamamladı.

Grup'ta 12'şer puanlı takımlardan Pazarspor sekizinci, Bayrampaşa ise dokuzuncu sırada yer alıyor. 11'er puanlı takımlardan Osmaniyespor 10, Altındağ Belediyespor ise 11'inci sırada bulunuyor. Ligde 8 hafta sonunda 9'ar puan toplayan Muğlaspor 12, Yozgatpor 1959 FK 13, Medicalpark Batman Petrolspor ise 14'üncü sırada yer aldı. 15'inci sıradaki Gölcükspor'un 7, 16 ve 17'inci sıradaki 1954 Kelkit Belediyespor ile Modafen'in 4, son sıradaki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un ise 3 puanı bulunuyor.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız