SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Lideri Ağırlayacak

0
Güncellendi - 2020-10-02 01:39:20
MYB Lideri Ağırlayacak
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin üçüncü haftasında 4 Ekim Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Saat 14.30’da başlayacak olan mücadeleyi, İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Aytaç Geçgel yönetecek.

3.Lig 1.Grup’ta haftanın maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Ordu ekibi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Turuncu yeşilliler, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyor.

Lig’de geride kalan 2 haftada 4 puan toplayan ve dördüncü sırada yer alan Yeşilyurt Belediyespor ile ikide iki yaparak 6 puanla liderlik koltuğunda yer alan Fatsa Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Aytaç Geçgel yönetecek. Geçgel’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Ali Uğurtan Demirtaş ile Ozan Burak Akdeuman yapacak. Mücadelede, İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Muhammed Ömür ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız