SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Mağlubiyetten Farklı Galibiyete Gitti

0
Güncellendi - 2021-02-25 20:07:02
MYB, Mağlubiyetten Farklı Galibiyete Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda Antalya Kemerspor’u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 mağlup etti.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 20.haftada deplasmanda Antalya Kemerspor ile karşı karşıya geldi. Antalya Kemerspor, mücadelenin 5.dakikasında Umut Dilek’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra hemen toparlanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 7.dakikasında Güney Tutcuoğlu’nun attığı golle durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında 69.dakikada Akın Akman’ın golüyle 2-1 öne geçti. Turuncu yeşilliler, ikinci golden 2 dakika sonra 71.dakikada Ayhan Gürbüz’ün kaydettiği golle müsabakada durumu 3-1’e getirdi.

Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak, puanını 41’e yükseltti. Turuncu yeşilliler, Bucaspor 1928 ve Diyarbekirspor’un haftayı 3’er puanla tamamlamaları nedeniyle haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Grup’ta Diyarbekirspor 44 puanla birinci, Bucaspor 1928 takımı ise 42 puanla ikinci, Malatya Yeşilyurt Belediyespor 41 puanla üçüncü, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ise 35 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

STAT: Kemer İlçe Stadı

HAKEMLER: Göksu Furkan Güngör, Şefik Öner, Mustafa Kırbaş, 4.hakem Mert Korel

ANTALYA KEMERSPOR: 1.Nihat Şahin, 8.Mert Çölgeçen (Dk.79 Akın Zeyrek), 60.Mustafa Hakkı Peker (Dk.83 Rıdvan Okuş), 19.Evren Horozal, 21.Umut Dilek, 23.Mesut Saray, 24.Berkay Arslan, 38.Seyit Mehmet Söğüt, 65.Ramazan Övüç, 77.Sercan Bıyıklı, 88.Talha Bulut (Dk.73 Cem Ünal)

YEDEKLER: 98.Muhammed Geylani Özturan, 9.Cem Ünal, 12.Rıdvan Okuş, 26.Akın Zeyrek, 47.Uğur Okan Aslan, 37.Emre Çoban, 71.Yusuf Kerçin

TEKNİK SORUMLU: Tuğrul Metin

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 80.Sıddık Çelik, 10.Emre Gemici (Dk.85 Uğurcan İkikardeş), 11.Akın Akman (Dk.89 Burak Balaban), 14.Gökhan Payal, 18.Ayhan Gürbüz (Dk.89 Fahri Utku Öçalmaz), 33.İlker Günaslan, 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik (Dk.85 Deniz Ataç), 89.Güney Tutcuoğlu (Dk.76 İzlem Anıl Balakkız)

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 21.Deniz Ataç, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban, 16.İzlem Anıl Balakkız, 22.Erçin Ilgaz

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

GOLLER: Dk.5 Umut Dilek (Antalya Kemerspor), Dk.7 Güney Tutcuoğlu, Dk.69 Akın Akman, Dk.71 Ayhan Gürbüz (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Ramazan Övüç, Mesut Saray, Akın Zeyrek (Antalya Kemerspor), İzlem Anıl Balakkız, İlker Günaslan (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Halil44 (3 yıl önce)
    Allah razı olsun Nihat hocadan, yüzümüzü güldürdü! Takımımız geriye düşse bile saldırıyor. İnşallah ligi güzel bir sonuç ile bitireceğiz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Diyarbakır 90 +4 de gol atmış oldun. 2 hafta sonra diyarbakır maçı var orda kazanıp şampiyonluk yılunda ikerlemeye devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Parasal sorunlar olmaz ise bu takım Diyarbakır ve bucayi deplasmanda yener ve şampiyon olur özellikle Nihat hocaya ,oyunculara ve Mehmet çınar başkanıma güveniyoruz ve çoğu gitti azı kaldı diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanardag (3 yıl önce)
    Hız kesmeden devam,tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Teşekürler başarılarınızın devamını canı gönülden bekliyoruz.??
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (3 yıl önce)
    İnşaallah bu seri şampiyonlukla taçlanır. Yönetiminden futbolcusundan malzemecisine kadar herkesi gönülden tebrik ediyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    9 maçlık galibiyet serisiyle tüm liglerde Yeşilyurt belediyespor 2.durumda. Giresunspor 12 maçlık seri yapmış. İnşallah bu takım şampiyon olur hakediyor bunu
    0
    0
    Yanıtla