SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Manisaspor'u Farklı Mağlup Etti

0
Güncellendi - 2021-03-31 15:25:50
MYB, Manisaspor'u Farklı Mağlup Etti
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Manisaspor’u 4-0 mağlup etti.

Grup’ta 25.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Manisaspor’u konuk etti. Turuncu yeşilliler, ilk yarısı 2-0 tamamlanan karşılaşmayı, 4-0 kazandı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Burak Yücetağ, Tolga Dede, Muhammed Sait Emre Alagöz, Kerim Çataklı

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal, 16.İzlem Anıl Balakkız (Dk.80 Berkay Yılmaz), 18.Ayhan Gürbüz, 21.Deniz Ataç (Dk.85 Yusuf Erdem), 22.Erçin Ilgaz(Dk.46 Erşan Yaşa), 33.İlker Günaslan (Dk.60 Burak Balaban), 6.Fahri Utku Öçalmaz (Dk.46 Güney Tutcuoğlu), 61.Mücahit Çakır, 10.Emre Gemici

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 2.Erşan Yaşa, 19.Muhammed Uçar, 41.Burak Balaban, 78.Berkay Yılmaz, 89.Güney Tutcuoğlu, 97.Yusuf Erdem

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

MANİSASPOR: 14.Fatih Şimşek, 15.Çağrı Buğra Dişsiz, 80.Hüseyin Sevinç (Dk.63 Adnan Demir), 8.Çağrı Gülcü, 12.Burak Keskin, 19.Atakan Cidam (Dk.68 Kaan Aşnaz), 20.Uğur Parlak (Dk.46 Gürkan Sefil), 30.Oğuzhan Palaz (Dk.46 Ertuğrul Arıcan), 33.Serhat Maden (Dk.46 Ali Burak Cebir), 77.Berkay Tekin, 90.Uğur Aktaş

YEDEKLER: 61.Kubilay İsmail Zihni, 7.Kaan Aşnaz, 2.Onur Yılmaz, 98.Gürkan Sefil, 26.Adnan Demir, 34.Ertuğrul Arıcan, 53.Ali Burak Cebir

TEKNİK SORUMLU: Tansu Yanık

GOLLER: Dk.5 ve 45 Emre Gemici, Dk.56 Akın Akman, Dk.69 İzlem Anıl Balakkız (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Erçin Ilgaz, Güney Tutcuoğlu (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Serhat Maden, Adnan Demir (Manisaspor)

Dakika 5: Gökhan Payal’ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topa son dokunuşu yapan Emre Gemici topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

Dakika 19: Yeşilyurt Belediyespor’da soldan hareketlenen İlker Günaslan, ceza sahasına ortasını yaptı, Akın Akman müsait pozisyonda topu üstten dışarı attı.

Dakika 34: Akın’ın soldan kullandığı serbest vuruşta Emre Gemici kale dibinde kafayı vurdu, defansa çarpan top kornere çıktı.

Dakika 45: Deniz Ataç’ın kullandığı köşe vuruşunda Emre Gemici kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

Dakika 50: Yeşilyurt Belediyespor’da kalecinin açıldığını gören Güney Tutcuoğlu’nun aşırtma vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 53: Yeşilyurt Belediyespor’da ceza sahasına gönderilen topta, müsait pozisyondaki İzlem Anıl Balakkız, müsait pozisyonda topu dışarı attı.

Dakika 56: İzlem Anıl Balakkız’ın soldan ortasında Akın Akman kafayla topu ağlara gönderdi: 3-0.

Dakika 69: Yeşilyurt Belediyespor Güney’in soldan ortasında İzlem Anıl Balakkız ceza sahası içerisinde topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 4-0.

Dakika 78: Ayhan Gürbüz’ün uzak mesafeden şutunda kaleci Fatih son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

Maç Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un 4-0 üstünlüğüyle son buldu.

Ferdi DURDU

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kemal Çakır (2 yıl önce)
    Futbol üç ihtimalli bir oyundur. Ben bütün maçlarıni kazanmış bir takim tanımıyorum Real madrit Barcelona dahil. Yeşilyurt 14 haftada 11 galip geldi sadece 1 şanssız mağlubiyet 2 beraberlik aldıysa ki verilmeyen penaltılari var bütun dünyada ayakta alkıslanır sadece Malatyada eleştirilir. Sezon başında bu takım sahasinda maç kazanamıyordu oralardan buralara gelindi Sezon başında Nihat hocayla başlasaymışız açık ara şampiyon olurmuşuz ama olmuşla ölmüşe çare yok çıktığı her maçı almaya çalışacak takım gerisi Allaha kalmış olmadi playoftan çıkarlar takım bu formuyla herkesi yenebilecek güçte ben umudumu koruyom
    0
    0
    Yanıtla
  • mpenza44 (2 yıl önce)
    Emre gemici nin yeni malatyaspora dahil edilmesi lazım umut kubilay tetteh den kat kat iyi golcü
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Atı alan uskudari geçti , geçti borun pazarı sür e.... Nigdeye şampiyonluk üç maçta uçtu gitti inanın bu grubun en iyi takimiydi takım içi bir şeyler oldu kimse bana başka şeyler anlatmasin teknik ekibe ve oyunculara teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık ben futbolun sadece sahada değil saha dışı tarafları olduğuna hep inandım yinede inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Emegi gecenlere tesekkurler bol sanslar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Çakır (2 yıl önce)
    Yeşilyurt sayesinde galibiyetin nasıl bişey olduğunu hatırladık. Helal olsun. Darısı Yeni Malatyasporun başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Âmin Onu bi daha şöyle bütün dileğimiz o artık başakşehir le başlatalım diyecem ama o herkese yenilir gelir bizi yenerler rr
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT (2 yıl önce)
    eee şimdi ne olacak
    0
    0
    Yanıtla