SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Masa Tenisi 1. Ligi İçin Mücadele Ediyor

0
Güncellendi - 2018-04-22 03:50:53
MYB Masa Tenisi 1. Ligi İçin Mücadele Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, Ankara Mamak Spor Salonunda düzenlenen Masa Tenisi 2.Lig final etabındaki maçlarını kazanıp, birinci lige yükselmek için mücadele ediyor.

  Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun (TMTF) organize ettiği 2.Lig final etabı müsabakaları Ankara Mamak Spor Salonunda sürüyor. 2.Lig’de yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımı, final etabında iyi sonuçlar alarak, birinci lige yükselmeyi hedefliyor.

  Türkiye 2.Lig Erkeklerde, ilk gün oynanan maçlar sonunda Balıkesir Bu Piliç Spor, Final etabında 24 maçta 23 galibiyetle lider durumda bulunuyor. Kontak 24 maçta 21 galibiyetle ikinci, Çankaya Ünivrsitesi 24 maçta 18 galibiyetle üçüncü, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24 maçta 16 galibiyetle dördüncü, Muğlaspor 24 maçta 15 galibiyetle beşinci, Yalova Belediyesi (B) 25 maçta 12 galibiyet ile altıncı sırada yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız