SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Yeni Galibiyet Serisi Peşinde

0
Güncellendi - 2021-03-17 06:49:56
MYB, Yeni Galibiyet Serisi Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, iki hafta kaybettiği puanların ardından zirvenin 6 puan gerisinde kaldı. Turuncu yeşilliler, ligde kalan son 8 haftada yeniden galibiyet serisi yakalayarak, hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Grup’ta üst üste oynadığı 9 maçı kazandıktan sonra 21.haftada sahasında Ofspor’a 3-1 kaybeden, 22.haftada ise deplasmanda Diyarbekirspor ile 3-3 berabere kalan Yeşilyurt Belediyespor’da gözler 23.haftada oynanacak Belediye Derincespor maçına çevrildi.

Son iki haftada 5 puan kaybeden ve zirvenin 6 puan gerisinde yer alan turuncu yeşilliler, 23.haftada 17 Mart Çarşamba günü 14.00’da sahasında Kocaeli ekibi Belediye Derincespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Alkım Aksoy yönetecek. Aksoy’un yardımcılıklarını Sivas Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Mehmet Öcal ile Haydar Avcı yapacak. Mücadelede, Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Giray Şaylan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle tamamlanmıştı.

22 HAFTADA 42 PUAN

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 22 haftalık süreçte hanesine 42 puan yazdırabildi.

22 karşılaşmada 13 kez galip gelen turuncu yeşilliler, 3 karşılaşmada berabere kalırken, 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

Yeşilyurt Belediyespor, 22 karşılaşmada hanesine yazdırdığı 42 puanın 23’ünü deplasmanda, 19’unu ise iç saha maçlarında elde etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız