SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Yozgatspor'la Oynayacak

0
Güncellendi - 2019-11-03 20:51:46
MYB Yozgatspor'la Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11.haftada 3 Kasım Pazar günü deplasmanda Yozgatspor 1959 FK ile karşı karşıya gelecek.

Grupta geride kalan 10 hafta sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 7’de mağlubiyet alarak 7 puan toplayan ve 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 10 hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4’te mağlubiyetle 12 puan toplayan Yozgatspor 1959 FK takımına konuk olacak.

3 Kasım Pazar günü 13.30’da Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi Klasman Hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek. Vartemel’in yardımcılıklarını Tekirdağ Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Barış Çardaklı ile Kırklareli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Sabri Üstünel yapacak. Mücadelede, Edirne Bölgesi Bölgesel Hakemi Yaşar Demir ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

DEPLASMAN KARNELERİ ZAYIF

TFF 3.Lig 3.Grup’ta geride kalan 10 hafta sonunda 7 puan toplayabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un deplasman karnesi iç açıcı değil 

Tarihinde ilk kez TFF 3.Lig’de yer alan turuncu yeşilliler, şuana kadar deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada galip gelemedi. 1 karşılaşmada berabere kalan Malatya temsilcisi, 4 karşılaşmayı ise kaybetti.

Grupta deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 puan kazanabilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bu anlamda ligin son sırasında yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız