SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Zirve, Pütürge B. Çıkış İçin

0
Güncellendi - 2018-12-17 00:38:15
MYB Zirve, Pütürge B. Çıkış İçin
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde ilk yarı pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak. İlk yarının son haftasında Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor'un konuk ederken, Pütürge Belediyespor ise deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

BAL 2.Grup'ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 12 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 28 puan topladı. Grubun lideri Şarkışla Belediyespor'un iki hafta üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrası zirveyle arasındaki puan farkını 4'e düşüren turuncu yeşilliler, ilk yarının son haftasında sahasında Erzincan temsilcisi Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor'u konuk edecek. Yeşilyurt Belediyespor, sahasında oynayacağı karşılaşmayı galibiyetle tamamlayarak, devre arasına moralli girmek istiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor karşılaşması 16 Aralık Pazar günü 14.00'da Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanacak. Mücadeleyi Kerim Çataklı, Mertcan Yener, Oğuzhan Kocaçoban hakem üçlüsü yönetecek.

BAL 2.Grup'ta mücadele eden Pütürge Belediyespor ise 12 hafta sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 7 puan topladı. Grup'ta 13.sırada yer alan yeşil beyazlılar, ilk yarının son maçında deplasmanda Kilis Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pütürge Belediyespor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak, devre arasına umutlu girmek istiyor.

Kilis Belediyespor-Pütürge Belediyespor karşılaşması 16 Aralık Pazar günü 14.00'da 7 Aralık Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Metin Ateş, Mehmet Yılmaz Çalışır, Recep Korkmaz hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız