SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Zirvenin 8 Puan Gerisinde Kaldı

0
Güncellendi - 2021-03-19 07:40:41
MYB, Zirvenin 8 Puan Gerisinde Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 23.haftasında sahasında Kocaeli ekibi Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kaldı. Puanını 43’e yükselten turuncu yeşilliler, Diyarbekirspor’un haftayı 3 puanla tamamlamasıyla zirvenin 8 puan gerisinde kaldı.

Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geride kalan 3 haftalık bölümde 7 puan kaybederken, hanesine sadece 2 puan yazdırabildi. 3 haftalık süreçte 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet yaşayan Malatya ekibi, 23.haftayı 43 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 23 hafta sonunda 13 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, lider Diyarbekirspor’un 8, ikinci sıradaki Bucaspor 1928’in ise 6 puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.

Grup’ta 23.haftada oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

Nevşehir Belediyespor-Manisaspor: 3-1

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Belediye Derincespor: 0-0

Çankaya Futbol Kulübü-Diyarbekirspor: 0-3

Fatsa Belediyespor-Ofspor: 1-1

Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Antalya Kemerspor: 3-2

1877 Alemdağspor-Payasspor: 4-1

Artvin Hopaspor-Bucaspor 1928: 0-0

Kızılcabölükspor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: 0-0

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 23 hafta sonunda 51 puan toplayan Diyarbekirspor zirvede yer alıyor. 49 puanlı Bucaspor 1928 haftayı ikinci sırada tamamlarken, 43 puanlı Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise üçüncü sırada bulunuyor.

Grup’ta 24.hafta karşılaşmaları 24 Mart Çarşamba günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

14.00 Ofspor-Edirne Belediyesi Paş Edirnespor

14.00 Belediye Derincespor-Çankaya Futbol Kulübü

14.00 1877 Alemdağspor-Artvin Hopaspor

14.00 Payasspor-Antalya Kemerspor

14.00 Manisaspor-Kızılcabölükspor

14.00 Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor

14.00 Bucaspor 1928-Nevşehir Belediyespor

14.00 Diyarbekirspor-Fatsa Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesporun sosyal medya hesaplarındaki vidyoda ceza sahasında kaleye çekilen şutu derinceli futbolcunun nasıl elle kestiğini açıkça gösteriyor hakem kesin bir penaltımızı vermemiş. O penaltıyla maçı kazanırdık burda da birilerinin sesi kesilirdi. Yok para yüzünden oynamadılar yok bilerek oynamadılar gibi safsataları yazanlar kasıtlı yazıyor. Hocayla futbolcuyla yönetimin arasını açmaya çalışan bu gibi uyanıklara itibar etmeyin. 9 maç kazanan takıma tek yorum yazmayanlar şimdi bülbül olmuş takımı baltalamaya çalışıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    İsteyerek kaldılar bilerek oynamadilar ve geriye düştüler ,bir takım bu kadar çıkıştan sonra bu kadar hızlı düşmez tahminim Diyarbakır'ın şampiyon olması isteniyor veya takımın ödemelerinde proplemler var ,tek üzüldüğüm kişi sayın Nihat hocam emeklerine yazık oldu ,kardeşim sahaya çıkan oynar para almıyorum diye takımını sabote etmez bu durum Malatya'nın kaderi olmuş aynı durumu yeni Malatyaspor dada yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali44 (3 yıl önce)
    maddi sıkıntı var sanki takımda söylentiler o şekilde olarak iddaa ediliyor
    0
    0
    Yanıtla