SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Keyifler Yerinde

0
Güncellendi - 2020-12-12 02:23:18
MYB'de Keyifler Yerinde
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da, Artvin Hopaspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

3.Lig’de ikinci sezonunu yaşayan ve bu sezona iddialı başlayan Yeşilyurt Belediyespor, ligin 13.haftasında sahasında konuk ettiği Artvin Hopaspor’u 4-0 mağlup etti. 13 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 20 puanla altıncı sırada yer alan turuncu yeşilliler, ilerleyen haftalar için moral depoladı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Muzaffer Çelik, “ “Sezon başında bazı talihsizlikler yaşadık. Hepsini geride bıraktık. Bundan böyle zirve için oynayacağız. Şampiyonluğa da adayız” dedi.

Çelik, Artvin Hopaspor maçında galip gelen teknik ekip ve futbolcuları tebrik ederek, “Çok sevinçliyim. Malatya halkına hayırlı uğurlu olsun. Farklı galip gelmeyi özlemiştik. Malatyalıları sevindirdiğimiz için onlar kadar bende sevinçliyim. Bundan sonra aynı şekilde güzel sonuçlar gelmeye devam edecek. Kulübümüzü daha da iyi yerlere getireceğiz. Yeşilyurt ilçemizde kulübümüze yakışır bir çim saha yaptık. Futbolcularımıza, Yeşilyurtlu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Gelecek haftalarda maçlarımızı inşallah orada oynayacağız. Amacımız ligde zirvede yer almak. Sezon başında bazı talihsizlikler yaşadık. Hepsini geride bıraktık. Bundan böyle zirve için oynayacağız. Şampiyonluğa da adayız” diye konuştu.

Artvin Hopaspor karşısında iyi oyun sergileyen turuncu yeşillilerin teknik direktörü Nihat Balan, şunları söyledi: “Bu haftaya kadar geriden dönerek maçı çeviren bir ekiple karşılaştık. Son haftalarda düşüş eğilimindelerdi ama karşılaşmanın zor geçeceğini bekliyorduk. Fizik ve kalitemiz ilk haftalara göre daha iyi durumda. İyi skorlar geldikçe hem psikolojik olarak hem moral olarak lige iyice asıldık. Üst sıraları hedefleyen düşünceyle başlamıştık. Sıkıntılarımızı arada gidere gidere, kart cezalılarımız birikmişti. Şimdide önümüzdeki hafta oynayacağımız Nevşehir maçında Halil’i kayıp ettik. Kart cezalısı durumuna düştü. Sonuçta kazandık. Kazanmak alışkanlık yapıyor. Dışarda iyi oynayan ligin sayılı takımlarından biriyiz. İçerde kayıp ettiğimiz puanlarımız oldu. Son haftalarda onunda üstesinden gelmeye başladık. İyi gidiyoruz inşallah böyle devam ederiz”

Maçta gördüğü sarı kart nedeniyle bir sonraki karşılaşmada cezalı duruma düşen Yeşilyurt Belediyespor’un golcü oyuncusu Halil Çelik ise, “Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Orta sıralardan kurtulmayı istiyorduk. Bu maça da o gözle çıktık. Gelecek haftalar adına iyi bir görüntü verdik. Nihat hocamızla birlikte antrenmanlarda iyi çalışıyoruz. Maçlar üst üste geldi çok fazla birlikte vakit geçirme şansımız olmadı ama bu dönemi iyi atlattığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra kalan 2 maçımızı da iyi şekilde değerlendirip devre arasına moralli şekilde girmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız