SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Yenilgi Serisi Devam

0
Güncellendi - 2019-10-07 02:48:26
MYB'de Yenilgi Serisi Devam
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup'ta altıncı haftada Osmaniyespor Futbol Kulübü'ne konuk olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibine 3-1 mağlup oldu ve altıncı haftayı da puansız tamamladı. Grup’ta 6’da 0 çeken turuncu yeşilliler, son sırada yer alıyor.

Osmaniyespor Futbol Kulübü, kendi saha ve seyircisinin önünde oynadığı mücadelenin 13'üncü dakikasında Ahmet Baykal'ın kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Yeşilyurt Belediyespor, mücadelenin 38.dakikasında Alpay Aldemir'in golüyle karşılaşmada 1-1'lik eşitliği yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Osmaniyespor Futbol Kulübü, mücadelenin ikinci yarısında 52.dakikada Metehan Mimaroğlu’nun kaydettiği golle mücadelede durumu 2-1’e getirdi. Ev sahibi ekipte Kerim Bölük, 83.dakikada farkı 2’ye çıkaran golü kaydettiği ve maçta skor 3-1 oldu.

STAT: Osmaniye-7 Ocak Stadı

HAKEMLER: Batuhan Bayar (İstanbul Bölgesi-Klasman Hakemi), Agah Kaan Kuloğlu (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), Alican Uz (İstanbul Bölgesi-Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Mete Aylıoğlu (Tekirdağ Bölgesi-Bölgesel Hakem)

OSMANİYESPOR FUTBOL KULÜBÜ: 1.Alp Arda, 89.Onur Kızıltaş (Dk.46-7.Burak Kara), 15.Kerim Bölük, 20.Hamit Bayraktar, 37.Tayfun Sabri Gümüşoğlu, 14.Semih Üstün (Dk.46-30.Taşkın Kartal), 23.Deniz Karadeniz (Dk.67-16.Hamza Türkmen), 67.Furkan Demir, 17.Metehan Mimaroğlu, 9.Ahmet Baykal, 29.Cihad Ateş

YEDEKLER: 25.Ömer Eleler, 30.Taşkın Kartal, 19.Buğrahan Baran, 59.Vedat Saygı, 16.Hamza Türkmen, 7.Burak Kara, 4.Doğukan Ateş

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Seçkin

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Emrah Tuncel, 8.Ramazan Çavuş, 44.Erhan Gözetlik, 4.Sefa Korkmaz, 27.Deniz Işık, 17.Ali Kemal Başaran, 7.Alpay Aldemir, 5.Ahmet Topal (Dk.70-62.Dersim Şahan Kaynak), 33.Burkay Ahmet Yazıcı (Dk.80-14.Fatih Gürden), 10.Mustafa Pınar, 12.Vedat Erçin (Dk.82-9.Erdinç Mergen)

YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 62.Dersim Şahan Kaynak, 3.Enes Filiz, 89.Hüseyin Ekici, 39.Furkan Yiğit, 9.Erdinç Mergen, 14.Fatih Gürden

SARI KARTLAR: Semih Üstün, Metehan Mimaroğlu, Burak Kara, Hamit Bayraktar, Cihad Ateş (Osmaniyespor Futbol Kulübü), Erhan Gözetlik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

GOLLER: Dk.13 Ahmet Baykal, Dk.52 Metehan Mimaroğlu, Dk.83 Kerim Bölük (Osmaniyespor Futbol Kulübü), Dk.38 Alpay Aldemir (Malatya Yeşilyurt Belediyespor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • SELÇUK-İZMİR (4 yıl önce)
    Kimi yönetimi, Kimi Hocayı, Kimi futbolcuları suçlayıp duruyor. Ben geçen sene İzmir'den gelip takımın beş altı maçını seyrettim. Geçen sene şampiyonluğa koşarken de bu takımı en fazla 50-60 kişi izliyordu. İzleyenlerin çoğu da HayatiPALANCI2nın eşi dostuydu. Kimse demedi ki koca Yeşilyurt'tan hiç mi gelmez takımı desteklemeye?
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    havasından mı suyundan mı malatya da hiç futbolcu yetişmiyor. 40 senedir malatyasporu takip ediyorum. malatyada yetişip göz dolduran futbolcu sayısı 3 veya 5 tanedir...bildiklerim... mustafa taşar, hayati palancı, ali ravcı ve osman...birde diyoruz ki, yeni malatyaspora gençlerimizi alıp değerlendirmiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Ligden çekilsinler bu amatorlerle lig bitmez 3. Lig i küçümseyen maasli baskan ve mehmet çınar in sorumluluğu Malatya rezil oluyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Zahmet edip maça çıkmayın. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    44 malatya sen önce hele bir yazmayı ögren ne dediğin anlaşılmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    3.lig de takımımız oldu deyip sevinirken. Bizi tüm Türkiye ye rezil ettiniz. Yazıklar olsun Malatya nın Yeşiyurdun adını batırdınız. Herkes onlarca yıl uğraşırki 3.lige çıksın. Biz çıktık. Çıktığımız gibi düşüyoruz. Hem de sıfır puanla bu ayıp başta Mehmet Çınar ındır. Bi takım yapmadı. Ayıp yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Takima.sahip.cikmayanlara. artik.bu saate.sonra Ligde.kalamaz.hayata.dahada.sanpiyon.olamaz.
    0
    0
    Yanıtla