SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'den Emre Gol Krallığında Zirvede

0
Güncellendi - 2020-12-04 21:59:58
MYB'den Emre Gol Krallığında Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un 26 yaşındaki santraforu Emre Gemici, attığı 10 golle, gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Gemici, 4 grupta en çok gol atan oyuncu olarak da dikkat çekiyor.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 12.hafta geride kalırken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayarak, topladığı 17 puanla 7.sırada yer aldı.

Turuncu yeşilliler, oynadıkları 12 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü. Malatya temsilcisinde şuana kadar kaydedilen 16 golün 10’u ise Eme Gemici’den geldi. Grup’ta ikinci hafta Çankaya Futbol Kulübü maçında 4, 12.haftada deplasmanda 1877 Alemdağspor ile oynanan karşılaşmada 3, 10.haftada deplasmanda Manisaspor ile oynanan karşılaşmada 2 ve 5.hafta iç sahada Antalya Kemerspor karşılaşmasında 1 gol kaydetti.

Grup’ta 12 hafta sonunda 10 gol kaydeden Emre Gemici, grupta gol krallığında zirvede yer alırken, 3.Lig’de yer alan 4 Grup’ta en çok gol atan oyuncu oldu.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta gol krallığı yarışında 10 golle zirvede yer alan Gemici’yi 9 golle Artvin Hopaspor’dan Eray Pazar, 7 golle Bucaspor 1928’den Tunç Murat Bayram, 6’şar golle 1877 Alemdağspor’dan Çağlar Özel ile Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’dan Hasan Gündoğdu takip ediyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor formasıyla 11 karşılaşmada 922 dakika görev alan 26 yaşındaki santrafor 10 gol kaydetti.

Daha önce Çorum Futbol Kulübü, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Pazarspor, Nevşehir Belediyespor, Orduspor, Muğlaspor ve Kayseri Şekerspor takımlarının formalarını giyen Gemici, 3.Lig’de 185 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 60 gol kaydedip, 3’te asist yaptı. Emre Gemici, Muğlaspor formasıyla 47 karşılaşmada 18, Pazarspor formasıyla 15 karşılaşmada 11, Kayseri Şekerspor formasıyla 50 maçta 11 gol kaydetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız