SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Kendi Sahasında Ofspor'a Mağlup:1-3

0
Güncellendi - 2021-03-04 01:50:42
MYB, Kendi Sahasında Ofspor'a Mağlup:1-3
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 21.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Trabzon ekibi Ofspor’a 3-1 mağlup oldu. Yeşilyurt Belediyespor, 9 maç sonra mağlup olurken, şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı yitirmiş oldu.

Mücadelenin 6.dakikasında Ofsporlu Bilal Şeflek, Yeşilyurt yarı alanında buluştuğu topu ceza alanı dışından kaleye gönderdi ve muhteşem bir golle takımını 1-0 öne geçirdi.

21.dakikada Bilal’in pasında ceza sahasına giren Osman Şahin, Ofspor’un ikinci golünü kaydetti.

Trabzon temsilcisi, Muhammet Emre Kalkan’ın 37.dakikada kaydettiği golle ilk yarıyı 3-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıda daha istekli bir görüntü ortaya koyan Yeşilyurt Belediyespor, 63.dakikada Buğrahan Karslı’nın kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesiyle ve ardından 65.dakikada Halil Çelik’in frikik golüyle skoru 3-1’e getirdi.

10 kişi oynayan rakibi karşısında baskıyı artıran Yeşilyurt Belediyespor, pozisyon yakalasa da golü bulamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Turuncu yeşilliler, Diyarbekirspor ve Bucaspor 1928’in 3 puan kazandığı haftada kötü bir skorla mağlup olarak zirve takibinde yara aldı.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu saha

HAKEMLER: Özer Özden, Özgür Fatih Kalaycı, Çağlar Mehmet Uludağ, 4.hakem Tuncay Sağlam

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 69.İsmail Cengiz, 10.Emre Gemici, 11.Akın Akman, 14.Gökhan Payal (Dk.46 Fahri Utku Öçalmaz), 18.Ayhan Gürbüz (Dk.63 İzlem Anıl Balakkız), 33.İlker Günaslan (Dk.83 Deniz Ataç), 44.Erhan Gözetlik, 61.Mücahit Çakır, 70.Halil Çelik, 22.Erçin Ilgaz, 89.Güney Tutcuoğlu (Dk.46 Uğurcan İkikardeş)

YEDEKLER: 96.Timur Çakıroğulları, 6.Fahri Utku Öçalmaz, 16.İzlem Anıl Balakkız, 21.Deniz Ataç, 80.Sıddık Çelik, 39.Uğurcan İkikardeş, 41.Burak Balaban

TEKNİK SORUMLU: Nihat Balan

OFSPOR: 29.Mızhat Burak Sarı, 3.Şeyhmus Abdulkadir Aksu, 4.Buğrahan Karslı, 5.Furkan Işıkdemir, 7.Mustafa Aydoğdu (Dk.67 Muhammed Can), 21.Osman Şahin (Dk.82 Barış Çiçek), 11.Muhammet Emre Kalkan (Dk.57 Adnan Gülen), 22.Fikret Topaloğlu, 24.Emre Turan, 26.Volkan Can, 28.Bilal Şeflek (Dk.58 Gökdeniz Gür-Dk.82 İbrahim Bingöl)

YEDEKLER: 1.Furkan Turan, 6.Gökdeniz Gür, 9.Adnan Gülen, 23.Muhammed Can, 39.Mustafa Bedirhan Çelik, 49.İbrahim Bingöl, 50.Barış Çiçek

TEKNİK SORUMLU: Kadir Kar

GOLLER: Dk.65 Halil Çelik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Dk.6 Bilal Şeflek, Dk.21 Osman Şahin, Dk.37 Muhammet Emre Kalkan (Ofspor)

KIRMIZI KART: Dk.63 Buğrahan Karslı (Ofspor)

SARI KARTLAR: Gökhan Payal, Emre Gemici, Halil Çelik, Erhan Gözetlik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Bilal Şeflek, Muhammet Emre Kalkan, Furkan Işıkdemir, Burak Sarı (Ofspor).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (3 yıl önce)
    her çıkışın bir inişi vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (3 yıl önce)
    Nazar boncuğu olsun. Durmak yok yola devam. Haftaya Diyarbakır ı yeneceğiz inşallah. Biz inandık sizde inanın. Yolunuz açık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (3 yıl önce)
    Canınız sağ olsun bu nazar boncuğu olsun.? Sonuna kadar mücadeleye devam. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    9 galibiyeti alanda bu futbolcula bu gün şanssız bir şekilde yenilende bu futbolcular olsun aslanlar bu kadar krediniz var bundan sonraki maçları almaya devam. O kupa gelecek Malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malatya futbolunda neler oluyor birisi 7 haftada galibiyeti yok 4 puan almış bir diğeri evinde of spora yeniliyor büyük ihtimal takımlarda bir takım su yüzüne çıkmayan sorunlar var takımlar sabote ediliyor ve oyuncular oynamiyorlar .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takım 9 maç üstüste kazandı 5ini deplasmanda yendi yendiği takımlar takım değilmiydi demekki takımlar sahalarındada yenilebiliyormuş. Sonsuza kadar galip gelen takım gördünmü sen bir yerde tökezlenecekti oda bu maça denk geldi. maçı seyrettim adam 30 metreden füze gibi vurdu golü attı o moral bozukluğuyla 2 ve 3.goller geldi çeviremediler. Hiçmi kredisi yok bu topçuların. Malatyaspor 8 haftada 4 puan topladı. yeşilyurt 10 haftada 27 puan topladi aynı kefede mi tartıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet 9 hafta üst üste galip geldi.Ancak bu maçın ilk yarısını seyrettim Malesef golleride kötü yediler sonrada toparlanamadılar.Takımda skorun altından kalkacak kaliteyi göremedim.Temenni ediyorum beni yanıltıp bir üst lige yükselirler.
    0
    0
    Yanıtla