SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'den Hakeme Penaltı Tepkisi

0
Güncellendi - 2021-03-20 11:26:19
MYB'den Hakeme Penaltı Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, ligin 23.haftasında 17 Mart Çarşamba günü Malatya’da Belediye Derincespor ile oynadıkları karşılaşmada penaltılarının verilmediği gerekçesiyle sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayarak, tepki gösterdi.

Ligin 23.haftasında sahasında Kocaeli ekibi Belediye Derincespor’u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında yara aldı. Turuncu yeşilli kulüp, kritik mücadelede bir pozisyonda penaltılarının verilmediği gerekçesiyle müsabakanın Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Alkım Aksoy’a tepki gösterdi.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından penaltı pozisyonunun yaşandığı o anı bir videoyla paylaşarak, “Belediye Derincespor maçında verilmeyen penaltı pozisyonumuz, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” notunu düştü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: MYB- Derince maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Seydi (3 yıl önce)
    Yüzde yüz penaltı nasıl görmezler hadi orta hakem görmedi yan hakemdemi görmedi. Bu maçlar şampiyonluğu belirleyecek maçlar bu kadarda olmaz resmen çelme takıyorlar Yeşilyurta
    0
    0
    Yanıtla