SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emre Gemici 15 Golle Zirvede

0
Güncellendi - 2021-02-09 00:41:47
Emre Gemici 15 Golle Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un santraforu Emre Gemici (yeşil formalı), ligde kaydettiği 15 golle hem gol krallığında, hem de 3.Lig’deki 4 grupta zirvede yer alıyor.

Bu sezonunun başında Nevşehir Belediyespor’dan transfer edilen ve sezon sonuna kadar Yeşilyurt Belediyespor ile sözleşmesi bulunan Emre Gemici, attığı gollerle takımının gol yükünü sırtlarken, adım adım zirveye yürümesinde de büyük bir rol oynuyor.

Turuncu yeşilli takımda 10 sırt numaralı formayı giyen 27 yaşındaki oyuncu, Yeşilyurt Belediyespor ile birinci sezonunda başarılı bir performans sergiliyor.

Lig’de şuana kadar 16 karşılaşmada bin 360 dakika forma giyen Emre Gemici, kaydettiği 15 golle hem grubunda ve 3.Lig’deki bütün gruplarda zirvede yer alıyor. Turuncu yeşilli takımın kaydettiği 26 golün 15’ini kaydeden Gemici, grupta gol krallığı yarışında en yakın rakibinin 5 gol önünde yer alıyor.

Kariyerinde daha önce Çorum FK, Niğde Anadolu FK, Pazarspor, Orduspor, Muğlaspor, Kayseri Şekerspor ve Nevşehir Belediyespor takımlarının formalarını giyen Gemici, Çankaya Futbol Kulübü ile oynanan her iki maçta toplamda 5 gole imza attı. İkinci yarının ilk haftasında Payasspor ağlarına 2 gol birden bırakan Gemici, son 3 lig maçında 4 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut bulut kadar şansı haketmiyormu? Tetteh den dahamı kötü?Bence malatyasporda değerlendirimeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru diyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Emre Gemici büyük bir yetenek ve takımımıza büyük faydası olan bir futbolcu. Yalnız benim korkum böyle kişileri haber yaptık mı nazara geliyoruz, ondan da korkuyorum
    0
    0
    Yanıtla