SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'li Erhan Gözetlik PFDK'ya Sevk

0
Güncellendi - 2021-03-20 01:44:27
MYB'li Erhan Gözetlik PFDK'ya Sevk
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un takım kaptanı ve defans oyuncusu Erhan Gözetlik, Belediye Derincespor karşılaşmasında, "hakareti", “talimatlara aykırı hareketi”, "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "cezalı olmasına rağmen akredite alanlara girmesi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporlarını açıkladı. Buna göre, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da takım kaptanı ve defans oyuncusu Erhan Gözetlik, Belediye Derincespor karşılaşmasında, "hakareti", “talimatlara aykırı hareketi”, "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "cezalı olmasına rağmen akredite alanlara girmesi" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Hukuk Müşavirliği tarafından yapılan açıklama şöyle: “MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR Kulübü futbolcusu ERHAN GÖZETLİK'in 17.03.2021 tarihinde oynanan MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR-BELEDİYE DERİNCE SPOR Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "hakareti" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca, "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46 maddesi ile COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 7/11 maddesi uyarınca, "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36 maddesi uyarınca ve "cezalı olmasına rağmen akredite alanlara girmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 95/2 maddesi uyarınca 18.03.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Misli.com 3.Lig 1.Grup’ta 23.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor ilke Belediye Derincespor, Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada karşı karşıya gelmiş ve mücadele 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız