SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Erteleme Maçı Salı'ya

0
Güncellendi - 2020-11-23 02:34:56
MYB'nin Erteleme Maçı Salı'ya
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta erteleme maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 24 Kasım Salı günü 13.00’da deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor ile karşı karşıya gelecek.

Grup’ta 6.haftada oynanacak olan Ofspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması, Trabzon ekibinde görülen kovid-19 vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ofspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasının 24 Kasım’da oynanmasını kararlaştırdı. Buna göre, Ofspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 24 Kasım Salı günü 13.00’da Of İlçe Stadı’nda oynanacak.

Ofspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Mikail Cihangir yönetecek. Cihangir’in yardımcılıklarını Batman Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Metin Ekren ile Şanlıurfa Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Abdulkadir Yılmazoğlu yapacak. Mücadelede, Mardin Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Zeynep Acar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 10 hafta sonunda bir maçı eksik olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, topladığı 14 puanla 7.sırada yer alıyor. Turuncu yeşilliler, şuana kadar oynadığı 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşarken, rakip ağları 13 kez havalandırıp, kalesinde ise 8 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız