SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Maçı Perşembe Günü

A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 28 Ocak Perşembe günü deplasmanda Payasspor ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta 16.haftada oynanacak olan karşılaşmaların programını ve bu maçları yönetecek olan hakemleri açıkladı. Buna göre, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 16.haftasında 28 Ocak Perşembe günü deplasmanda Hatay ekibi Payasspor ile karşı karşıya gelecek. Payas İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Payasspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Emre Bulut yönetecek. Bulut’un yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Arda Darcan ile Denizcan Şahin yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Bölgesel Hakemi Ersan Şen ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Grup’ta 16.hafta maçlarının programı ve maçları yönetecek olan hakemler şöyle:

28 Ocak Perşembe 

12.00 Edirne Belediyesi Paş Edirnespor-Artvin Hopaspor: Erdem Temel

13.00 Fatsa Belediyespor-Nevşehir Belediyespor: Tolga Tugay İnan

13.00 Çankaya Futbol Kulübü-Kızılcabölükspor: Levent Buğra Vartemel

13.00 Payasspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor: Emre Bulut

13.00 Belediye Derincespor-Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor: Yusuf Ziya Gündüz

13.00 Diyarbekirspor-Manisaspor: Demokrat Özgür Güneş

13.00 Ofspor-Bucaspor: Doğukan Yıldırım

13.00 Antalya Kemerspor-1877 Alemdağspor: Yusuf Aydın.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız