SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'de Olağanüstü Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

0
Güncellendi - 2019-10-03 16:40:46
MYB'de Olağanüstü Genel Kurul Tarihi Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un olağanüstü genel kurul tarihi açıklandı. Mevcut kulüp başkanı Orhan Barman'ın yeniden aday olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Tarihinde ilk kez yer aldığı 3.Lig'de kötü gidişat sonrası faturayı teknik direktör Hayati Palancı'ya kesen yönetim, olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulübün yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen toplantıda alınan karar sonrası yapılan açıklamada, olağanüstü genel kurulun 7 Ekim Pazartesi günü 17.00'da Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılacağı bildirildi. Çoğunluk sağlanamaması halinde olağanüstü genel kurul, 22 Ekim Salı günü yapılacak.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: Kulüp yönetimi olarak yaptığımız toplantı neticesinde, kulübümüz olağanüstü genel kurula gidecektir. Kongremizin 7 Ekim Pazartesi günü 17:00'da Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılmasına karar verilmiştir. Kongre, çoğunluk sağlanamaması durumunda 22 Ekim Salı gününe ertelenecek. Kamuoyuna saygılarımızı sunarız."

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com 

Foto: İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal (4 yıl önce)
    Yeşilyurt Spor Yeşilyurt İlçesi ile bütünleşmeli yoksa hayal olur.İşte tamamen siyasilerden oluşan bir yönetim kurulu sonuç fiyasko hayatında top oynamamış bulunduğu siyasi güç tarafından yönetime getirilmiş insanlar bir kulübte üç başkan sezon başı yönetim den ayrılmalar sen ben bilirim kavgası olmazlar ve çıkmazları beraber getirmiştir.330 bin nüfuslu bir ilçe maça gelen insan sayısı hala yüz rakamını geçemiyor lütfe belediye destekli bu takıma bu işlerden anlayan helal lokma yemiş kulübün paralarını har vurup harman savurmayacak insanlara ihtiyaç hasıl olduğu görülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    acaba orhan barman malatya büyük şehir belediye spor kulübünde ne yapmış ki oraya başkan olmuş malatyanın geldiği son nokta bu işte
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Mevcut.yonetim.takima hayati hocaya destek Olmadilar. Yeni yonetim.secilene kadar takim pun Alamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Orhan barman dan başkan falan olmaz istifa etsin
    0
    0
    Yanıtla