SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'ye Birlik Beraberlik Morali

0
Güncellendi - 2019-11-16 02:13:32
MYB'ye Birlik Beraberlik Morali
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi. Sezona iyi başlayamayan ancak daha sonra toparlanan turuncu yeşillilerin verdiği birlik ve beraberlik görüntüsü gelecek adına herkesi daha da umutlandırdı.

Grupta geride kalan 12 haftalık bölümde 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7'de mağlubiyetle 9 puan toplayan ve 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da işler her geçen gün iyiye gidiyor. 

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.Lige kötü bir başlangıç yapan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk 6 haftalık bölümde oynadığı bütün maçları kaybetti ve puan kazanamamıştı. Başkanlığa Tahsin Yılmaz, teknik direktörlüğe ise Mehmet Ak'ın gelemsiyle birlikte farklı bir hüviyete bürünen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci 6 haftada ise büyük bir değişim yaşadı. Ligde son 6 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan turuncu yeşilliler, 9 puan topladı.

Turuncu yeşillilerde yönetim, teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya gelerek, takımdaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirdi. 13.haftada Muğlaspor ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yönetim kurulunun verdiği yemek sonrası takımın futbolcusu Halil İbrahim Can'ın doğum günü kutlandı. 

Bu arada, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 17 Kasım Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Grupta geride kalan 12 haftalık bölümde 2 galibiyet, 3 beraberlik, 7'de mağlubiyetle 9 puan toplayan ve 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 13.haftada Muğlaspor'a konuk olacak. Mücadele, 17 Kasım Pazar günü 13.30'da oynanacak. 

Muğla Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Muğlaspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasını Bayburt Bölgesi Klasman Hakemi Murat Türkoğlu yönetecek. Türkoğlu'nun yardımcılıklarını Gümüşhane Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Bülent Korkmaz ile Ardahan Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Halil Altun yapacak. Mücadelede, Gümüşhane Bölgesi Bölgesel Hakemi Cem Çubukçu ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. 

Deplasmanda oynadığı 6 karşılaşmada henüz galibiyeti bulunmayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Muğlaspor deplasmanında bu kötü istatistiği de ortadan kaldırmak istiyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız